jures Napisano 16. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2013 Eto en slab kola? od sobote.....ker sem prvi?, dobesedno iz ?katle testiral ReplyXD720 kamerco....In se nau?il da je treba prelimat mic s prilo?eno nalepko zaradi ?umov, ter da jo je treba prav obra?at ?eprav je 360, ampak ma senzor razdeljen na 4 dele, zato so posnetki z blatnika in strani obrnjeni ... Kvaliteta je prav tako na 30fps in ne 60fps ker sem se bal zasedenosti kartice, ampak je tale trip dala na samo 4GB...tako da ni panike za bolj?o sliko. ampak bistvo se vidi Takoj prvo minuto sem gor fasal ?e muho....in mislim da se ve katere ceste so slo katere pa aut.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 A stabilizator slike je vgrajen, al je naknadno v programu? Citiraj
jures Napisano 22. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2013 A stabilizator slike je vgrajen, al je naknadno v programu? nimam pojma....http://replayxd.com/cameras/replay-xd720-tech-specs/ sem pa videl da sem imel samo na 30fps...ima 30,40 in 60.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2013 sobni test ob slabi lu?i 60 fps, je razlika http://www.youtube.com/watch?v=yGufuuuu81E...eature=youtu.be Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Ni? ne pi?e, ampak se mi zdi da jo stabilizira, sploh na motorju ko si se vozil...precej dobra zadevca Citiraj
jures Napisano 23. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2013 Ni? ne pi?e, ampak se mi zdi da jo stabilizira, sploh na motorju ko si se vozil...precej dobra zadevca No Yutub tudi malo odpravi to samo original ne odstopa. Ja za dobrih 100? lepo dela pa majhna je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2013 Res hudo dober dan za nami. Ta velik je z 24 biciklom sedaj ze ta prav biciklas. 20km za nami po pesku, zemlji, klancih.... se tamalga svercerja treba usposobit Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2013 Kompilacija 'Samo danes' zaklju?ek film?ka pa je tak, da tudi Zmajevo na?elo pameten odneha ne more veljati ve?, samo ?e kol....ampak ko sem v avtu z otroci se vzdr?im komentarjev, ker na?elo like father like son ?e kako velja..... Kompilacija 'Levi?arji' (tuki se mi ni dal editirat 1 urni posnetek samih levi?arjev....) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LEPI Napisano 17. maj, 2013 Prijavi Napisano 17. maj, 2013 Kompilacija 'Samo danes' zaklju?ek film?ka pa je tak, da tudi Zmajevo na?elo pameten odneha ne more veljati ve?, samo ?e kol....ampak ko sem v avtu z otroci se vzdr?im komentarjev, ker na?elo like father like son ?e kako velja..... Kompilacija 'Levi?arji' (tuki se mi ni dal editirat 1 urni posnetek samih levi?arjev....) Hehehehe strastni uporabnik hupe Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Kompilacija 'Samo danes' zaklju?ek film?ka pa je tak, da tudi Zmajevo na?elo pameten odneha ne more veljati ve?, samo ?e kol....ampak ko sem v avtu z otroci se vzdr?im komentarjev, ker na?elo like father like son ?e kako velja..... Kompilacija 'Levi?arji' (tuki se mi ni dal editirat 1 urni posnetek samih levi?arjev....) Halooo, o?itno se je golfu pokvaril desni ?migavec in je zato raje cel ?as vozil po levem pasu Btw, brisalci lepo bri?ejo v ritmu muzike Citiraj
jures Napisano 23. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Hehe, klobuk, alkohol pod njim, varna vo?nja lepo po?asi, mahanje divjakom... hmmm, le na koga me to spominja? Citiraj
Jest Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Spet en pacijent... >> Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Spet en pacijent... >> Ta je pa tipi?na ruska fora - tm konstantno iz levega pasu zavijejo na desno v ulico in obratno pol pa imajo naletov kolikor ho?e?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.