vicjo Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Ja to je cena ?e pelje? tja avto da ti ga nardijo in ho?e? potem tuv. Neznam nem?ko ma ponavadi so papirji Gutachen. Tle pa pi?e TUV eintragung. Pomoje je to kot pri nas vpis v homolog. karton?ek. ?e ne pa kupim takoj Citiraj
V0RT3X Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 To sm jst enga vpra?u k ma ta HGP kit, zraven ni nobenih papirjev ampak oni nardijo homologacijo. Za nas bi blo pomojem najbol? ?e bi se dal vpisat engine swap na Mazdaspeed verzijo pa sam turbino namontira? gor. Citiraj
vicjo Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 Dobra ideja ta z nami?ljenim mazdaspeed motorjem. Mogo?e pa bi le ?lo skozi. Kdo pa je ta ki ima HGP turbo? Js sm ?ul da naj bi obstajala ena miata NA turbo v sloveniji. Baje je bordo rde?a. Ve kdo kej? Citiraj
g.Wankel Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 A obstaja NA serija bordo rde?a al misli? obi?no rde?a? Citiraj
V0RT3X Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 Dobra ideja ta z nami?ljenim mazdaspeed motorjem. Mogo?e pa bi le ?lo skozi. Kdo pa je ta ki ima HGP turbo? Js sm ?ul da naj bi obstajala ena miata NA turbo v sloveniji. Baje je bordo rde?a. Ve kdo kej? Goldhamster tu: http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=4118 Za NA bi bolj te?ko homologiral Mazdaspeed, ?e za NB bi blo te?ko. Nove cifre motorja, prometna od MS verzije? NA bi lohk naredu kao BBR turbo swap k je bil original opcija v UK. Citiraj
vicjo Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Ja ubistvu kupit ?e blok od mazdaspeed ni tako poceni . Vsaj blok s ?tevilkami bi sigurno rabil. I.L. bo verjetno kmalu naredil turbo tudi za 1.8 modele in NBjke. Za ta denar (mislim da je bil 3400) ponuja ve? kot FlyinMiata + TUV in stane skoraj pol manj kot HGP. ?udno da so naredili prvi kit prav za 1.6 115, katerih je malo. 1.6 NB bi bila logi?na izbira. ?akamo :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Eno vpra?anje. Z Davidom sva nekaj debatirala... A so kakega Miatarja policaji sploh ?e ustavili ali se enostavno ne spravljajo na Miate? Saj veste, ko za?ne? kaj predelovati itd, ?e jim je Miata sploh sumljiv avto. Citiraj
tha_man Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Uh ?e kar nekajkrat. Ampak razen ogledovanja Miate in kakega komentarja v smislu ?e kaj piha (strehca dol) kaj ve?jega ni bilo. Nimam pa ob?utka, da bi me ustavili kaj ve?krat kot prej s Puntom ali Alfo... Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 22. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2014 mene so kr doskrat u?as.. sm ni blo nkol n? tazga.. bi me pa na meji vrjetn ve?krat.. a sm vsak viknd ?ez pa sm ?e poznan Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Remember Roky? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Uh ja, tud mene so ?e mal s?ekiral, zato sm se pa preventivno za?el izogibat raznim powerfullov in xy ?kolkam, tko da raj vse legaliziram kar je na avtu extra.. Sicer res, da manj kot dela? p******* manj ustavlajo, pa tud stock zunanjost jih odbija, ampak o?itno hitr rata? zanimiv, ?e se voz? topless pono? al pa kadarkol v rahlem de?ju/snegu ipd. Skratka, zelo odvisno od tega, ?e jim pade v o?i kaj 'zanimivga' Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Uh ja, tud mene so ?e mal s?ekiral, zato sm se pa preventivno za?el izogibat raznim powerfullov in xy ?kolkam, tko da raj vse legaliziram kar je na avtu extra.. Sicer res, da manj kot dela? p******* manj ustavlajo, pa tud stock zunanjost jih odbija, ampak o?itno hitr rata? zanimiv, ?e se voz? topless pono? al pa kadarkol v rahlem de?ju/snegu ipd. Skratka, zelo odvisno od tega, ?e jim pade v o?i kaj 'zanimivga' Vajper je bil ustavljen v Franciji in si upam trditi da zaradi crt (looka) policaj je pricakoval, da so crte zgolj cover enega bad ass tuninga in predelav. Ko je videl 110 konjski mlincek na lpg ga je blo kar mal sram.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Hehe ja vajpr je bil res ?e nekajkrat uspe?no uporabljen kot trollmobil Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Mene so samo zaradi radarja...pa ?e takrat ni bilo nobenih komentarjev. Ne vem pa ?e bi bili ?e ne bi bil avto stock Citiraj
Symon Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Uf potem ima pa samo David sre?o, da ga pustijo pri miru. Sva imela teorijo, da bi jim tak roadster mogel biti nesumljiv. Je pa res, da recimo Rokyev primer je recimo poseben. Citiraj
vicjo Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Moja izkusnja je precej dobra. Res pa da so me vedno vidli ko sem se "peljal" ne "vozil" Citiraj
g.Wankel Napisano 30. april, 2014 Prijavi Napisano 30. april, 2014 Padle so dol, po nesre?i Nenamerno...grem zdej do li?arja da mi jih prilepi nazaj Citiraj
V0RT3X Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 ?koda k ni papirjev http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/mazda-mx5-mazdaspeed-turbo-1-8-nbfl-motor/203041078-223-7981?ref=search Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 5. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2014 i tata bi sine:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Dejan Pavlovic Napisano 8. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2014 15.15. bar zaj?ek.. ?e ima kater slu?ajno ?as:).. me je metod povabil in sem se odzval:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
vicjo Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 ?koda k ni papirjev http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/mazda-mx5-mazdaspeed-turbo-1-8-nbfl-motor/203041078-223-7981?ref=searchGr8 find ! Sme?na cena V NBFL bi se dalo homologiat pomoje.. Citiraj
LabiGT Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 imam za prodat vetrno mrezo (ima celo torbico) za mx5 ampak brez vijakov....dam za 50 eur izgleda tko nekako Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan Pavlovic Napisano 1. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2014 evo izlet ta vikend BO.. (?e bo vreme bil na na?i strani).. bo pa dans g.Wankl mal potopisa sestavu:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Toma. Napisano 4. julij, 2014 Prijavi Napisano 4. julij, 2014 A ima kdo original tepihe v svoji miati, pa bi bil pripravljen narediti ene 2 slike kako izgledajo? Hvala Citiraj
enej_46 Napisano 4. julij, 2014 Prijavi Napisano 4. julij, 2014 Mam v NB ?e ti kaj pomaga Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.