Skoči na vsebino

Miatarji - Razno

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, ker bi si rad naredil ponaredke, pa me zanima kako izgledajo originalni :) ce ti ni odve? narediti par slik. A imajo une "zati?e", da ne drsijo?

Napisano

Na Ilmotorsport jih naro?i, a se ti jih spla?a sam delat?

Pa gremo lahk v skupinski nakup, ker jzt jih bom tut rabu...?eprov ?e razmi?ljam...bi jih tut jzt dal fotru za se?it...z rumenimi ?ivi :hudicek:

Tle je na ilu link...http://ilmotorsport.com/shop/article_list.php5?depth=3&oid=1273&show=true&PHPSESSID=2b8fdcc1c7474f55a3861989aaf4a5bd

Podpis.png

Napisano

Js sm dobil ponudbo za 25? za velur tepihe v ?rni barvi. Morem se malo ve? pozanimati kako zgledajo in ?e imajo tiste zati?e, premaz spodaj, da ne drsijo in ?e lahko dodajo napis MX-5 :)

Napisano

Js sm dobil ponudbo za 25? za velur tepihe v ?rni barvi. Morem se malo ve? pozanimati kako zgledajo in ?e imajo tiste zati?e, premaz spodaj, da ne drsijo in ?e lahko dodajo napis MX-5 :)

Lahko pride? moje zmerit. Niso pa original 

Napisano

Lahko pride? moje zmerit. Niso pa original 

Daj napi?i mi na privat kam jih lahko pridem pogledat pa telefonsko, pa se bomo potem zmenili, ?e mi enej ne po?lje slik :)

Napisano

Daj napi?i mi na privat kam jih lahko pridem pogledat pa telefonsko, pa se bomo potem zmenili, ?e mi enej ne po?lje slik :)

Nevem kaj ti bi pomagale slike, ?e neve? mer. 040497922 od 12 naprej. LP

Napisano

Ti bom poslal slike proti ve?eru, sem malo v gu?vi. Moja ima zati? samo na voznikovi strani, v vsakem primeru si pa lahko da? samo lepilne strip strap trakove spodaj, in ne gre pol nikamor.

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

A je to normalno? Verjetn ne. :lol:

Zvok se pojavi ko sklopka ni stisnjena, ko pritisnem na pedal gre stran. Verjetn se kak le?aj po?as poslavlja? To sem posnel par dni nazaj, zdej se ne sli? ve? tok, med vo?njo pa sploh ne.

Napisano

Ja no, potisni le?aj se sli?i, to je normalno, tudi meni in ?e ostalim...samo zdej pa ne znam precenit kok velik se ti sli? :)

Podpis.png

Napisano

Ja to je standardno, potisni le?aj. ?e je ful glasno in mote?e bo za zamenjat sklopko. ?e ni, se furaj dokler ne skuri? sklopke in zamenja? pol.

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

Tud men se je sli?al ?e ob nakupu pri 55k in enako se sli? zdj pri 115k prevo?enih.

Sam voz pa u?ivi :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Hej,

predlagam da bi za naslednji izlet (9 ali 10.8.) ?li na relacijo Ljubljana - Krk.. ali kak drug tak otok, kot smo se zadnji? menili. Da se lahko tam ?e malo naplavano na poletnem izletu.

Kaj pravite? imate kake ideje? druga lokacija?.. da lahko potem spi?em in naredim temo:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zanimiva najdba, mal se mi sicer zdi, da bi znala motit postavitev coilpacka(bi blo za zmerit kolk to?no je prostora med motorjem in po?arno), pa najbr? bi blo treba preuredit/naredit custom downpipe in seveda zamenjat elektroniko, da bi blo tole zares izkori??eno.

Je pa tuki res fajn skrit pol?ek pod kolektorjem :ninja::policaj:

miataviperfinal.png

Napisano

Potrebne bi bile tudi predelave mazalnega sistema ker je ta motor narejen za pre?no vgradnjo, la?ji za swap so od starih 323 gtx kjer je 1,6 motor skoraj enak kot v mx-5 in lahko kombinira? z njenimi deli.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Good find :)

Ce govorimo za v miato bi bilo kr nekaj predelav. Tudi hlajenje bi bilo treba priredit, sesalni kolektor gleda v pozarno steno, nosilci... ?!

Napisano

A je ?e mel kdo tak prizvok? Zgodi se to?no na 4000 obratih v katerikoli prestavi. Tud ?e se peljem v leru in dam na 4000 se sli?i:

Zgleda kot da pride nekaj v resonanco in vibrira. Prihaja pa od spredaj tko da izpuh verjetno ni.

Napisano

Ja to smo tut ?e sli?ali...samo ne vem do ?esa to?no smo pr?li...s tem se je ?e Pavlovi? ubadal...ne vem a je bilo neki z diferencialom, smo ugibam na pamet?

Jzt sm mel pa zadnji? neke podobne zvoke pri speljevanju, ter iz druge v tretjo in ugotovil da je malo brez olja :blush:

Sej, olje ma? na F v ma?ini ane?

Podpis.png

Napisano

Ja, olje sem menjal kake 80km nazaj. Lohk da kak heat shield vibrira, zgleda kar pogosto.

Dvomim da bi blo z motorjem samim kaj narobe, tud prej ni ?rl ni? olja pa do 7000 gre normalno. :ninja:

Napisano

Ima? sms, ?e ni v tem cajtu ?e spet zamenju cifre :D

miataviperfinal.png

Napisano

Pri koncu kolektorja je en kos une zascite ki je pri meni kr odpadu in vibriral kot nor. Tudi na minimumu. Katalizator je lahko notri sesut in vibrira, nosilec downpipe-menjalnik zna bit zjeban... tel od bordona ste dobili ne ?

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ma ja v MB je tudi Kangler odletel s protesti.   Jaz sem mnenja, da ni potrebno izvoljene oblasti trpet cel mandat. Če je narodu dost, odleti, kot je prišla.   Podobno smo v Sloveniji imeli rumene jopiče in jih nismo zaradi razgrajanja na protestih postrelali 😉   Če bi gledal širše, bi vedel, da so rusi tudi ameriške volitve sabotirali. Žal niso zlati.
    • Meni nebi na pamet padlo, da bi peljal k carglass šalabajzerjem menjat šipe. Na Mazdi sem peljal lokalnem avtoličarju. Res, da v svoji režiji. Sem že čez carglass toliko slišal, da enostavno niso rešitev zame. Glede popravil pa verjetno obstaja še kdo drug.
    • No tko zlo hudo ne delajo, da bi pobijali in grozili z genocidom kot se je to dogajalo v UA - Kijev, Odessa, Mariupol... Če se kje zadeve zataknejo le pri dvojezičnosti verjetno res ni ustrezen vzrok za spopad. Najprej se uporabijo vse možne pravnopolitične opcije za razrešitev spora potem pa le nič ne zaleže se pa žal večinoma poseže v nadaljevanje politike z drugimi sredstvi kar je definicija vojne. Govorimo o državah, ki imajo to moč, da lahko to naredijo. Slovenija bi pač morala sklonit glavc, ker svojih manjšn vojaško ne moremo zaščitit. Ampak hvala bogu to ni treba, ker obstaja visok nivo demokracija in varovanja človekovih pravic, kar pa žal tega ni bilo in niti ni zdaj v Ukrajini. Zelenski uradno celo ni več predsednik, ker mu je mandat potekel pred pol leta, a novih volitev ni razpisal, poleg tega je pa, kako prikladno, razpustil celotno opozicijo in vlada dobesedno avtokratsko diktatorsko.   Aja pa problem manjšin, če sploh temu lahko tako rečemo, ker če je manjšina velika za 25% prebivalstva bi prej rekel, da je to bolj potrebno v taki državi zagotoviti ali federativnost, kot je bilo v jugi, da so se narodi lahko zdrućili v okviru republik z nekim nivojem samoodločanje v okviru širše skupnosti. ali pa konfederacijo. V Jugi smo imeli velikansko srečo, da je Kardelj zahteval vpis v ustavo SFRJ, ki je omogočal tudi odcepitev. Če tega ne bi bilo bi nas lahko centralna oblast potolkla, tako kot je Španska Katalonce ob poskusu osamosvojitve. In zakaj smo se odcepili? Zato, ker se nismo strinjali z odločitvami večine in smo bili prepričani, da nas samo izkoriščajo. Kaj pa če je na jugovzhodu UA tudi tak občutek prevladal leta 2014?   Sicer je pa vedno tako, da je vse odvisno kako se razumeš z ameri. To so ugotovili Srbi leta 1999, ker so bili po pravoslavni strani preveč navezani na Rusijo. Če bi bili na ZDA bi danes še veselo imeli Kosovo in Albanci tam bi morali biti pridno tiho.
    • Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.