Dejan Pavlovic Napisano 20. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2013 kje si to najdu...:)l... waaa.. to je pa ?elja da moj avtek enkrat takle rata:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
V0RT3X Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 A more bit zavorna teko?ina v rezervoar?ku vedno na max al je glavno da je nad minimumom tko kot pri olju? Ker mi pedal mal bolj pozno zagrabi pa ne vem al sem kej cilinder zjebal k sem menjal zadaj. Citiraj
g.Wankel Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Glavno da je nad minimumom, sej ko je pa pod, ti pa zasveti lu?ka za ro?no. Meni je skoz padala zaradi pokvarjenega cilindra, pa redko da je bila kdaj na MAX v obdobju pol leta, pa je skoz isto bremzalo...lahko da si kej zjebal... Citiraj
V0RT3X Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Ja mo?n, ?eprav sem menjal zadaj, ve?ino zavorne sile prejmejo pa sprednje zavore. Pa ?e ro?no morm na?timat. Citiraj
g.Wankel Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Kdaj bomo kej tvoj stroj videli, Vortex? Evo, ?e moja umazana blondinka... Citiraj
g.Wankel Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Hehe, umazana konkurenca Sej jo morm oprat ?ez praznike, da ne bo oto?na ---------- Sva?ta, kaj vse si spomnejo Citiraj
g.Wankel Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Evo to stra?ilo, ki se vozi po Ljubljani, sem ga na?el na forumu http://www.mojalbum.com/miata/miata Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Velikokrat ?e videl in to?no vem kje je ponavadi parkirana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 je YavarYe X6V6 napisal: Velikokrat ?e videl in to?no vem kje je ponavadi parkirana. sram me je, da je v na?i po?tni ?tevilki............pa tip je kao zbiratelj kadilakov pa to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 5. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2014 js bi takoj kupu.. z temi spojlerji ma 60 km ve? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
V0RT3X Napisano 7. januar, 2014 Prijavi Napisano 7. januar, 2014 ?e koga matra Citat Custom S.steel Exhaust Manifold with Garrett GT2560R Tial V-Bend turbo exh housing Tial 38mm compact Westgate and Down Pipe 2300 EuroAnd more more parts , please let me know if interested in some parts, i can sell aslo the block or complete engine with intake exhaust injector etc , a engine like this is fully build with piston crank. The car has 350 BHP at 1.0 Bar of pressure THE CAR AND PARTS ARE LOCATED IN ITALY , RAVENNA City Citiraj
g.Wankel Napisano 7. januar, 2014 Prijavi Napisano 7. januar, 2014 Pa feltne prodaja za 1200? Citiraj
g.Wankel Napisano 23. februar, 2014 Prijavi Napisano 23. februar, 2014 Evo nov promo video Yellow sparrowa, ampak (!) je samo za foro, ker je sneman kar s telefonom Mal mi je blo dolgcajt ?e bi kdo rad kej zares posnel, naj pove. Seveda bomo s tapravo opremo Citiraj
dbmiata Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 je g.Wankel napisal: Evo nov promo video Yellow sparrowa, ampak (!) je samo za foro, ker je sneman kar s telefonom Mal mi je blo dolgcajt ?e bi kdo rad kej zares posnel, naj pove. Seveda bomo s tapravo opremo kako si roko tako mirno dr?al, al je stabilizator v igri Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
g.Wankel Napisano 9. marec, 2014 Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Ah ne, Adobe After Effects dela svoje Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 11. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Dejan Pavlovic Napisano 12. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2014 Evo tole pa loh mi miatarji dirkamo:).. edim za metoda ne vem.. a bi bil med prvimi ali zadnji:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Dejan Pavlovic Napisano 13. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2014 jp jp:) kok to prov pride pri nalivih:)..heheh... do zadnjega momenta lahko u?iva? v divjanju brez strehe:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Tamalga sm posku?al uspavat in z njim v naro?ju grem brskat po I.L.ju, nakar oba naenkrat za?neva sanjat http://ilmotorsport.de/shop/article_detail...c45d40753b4a6f4 kompresor predelava s t?vom, me retori?no res zanima ?e bi se to dal homologirat pri nas Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
vicjo Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Po mojem se da. ?e ki za te slovenceljne je TUV kot cesarjev rokopis, bi to moglo it skozi. http://forum.miata.net/vb/archive/index.php/t-20503.html Tukaj je nekaj glede TUVa. Jih je kar nekaj samo cene so zasoljene. IL je dale? najcenej?i. Citiraj
Baby Viper Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Zanimiv, ker sem vedno prebiral po na?ih forumih da so take in druga?ne predelave motorja nemogo?e za homologacijo. Vidm pa da so ?li nemci ?e pol?a legalizirat..no, sej cena je tud kr konkretna in pride v upo?tev najbr? v primeru kak?nega zadetka na loteriji Aja pa glede na to, da t?v tud posebi prodajajo po 200?, bi se mogo?e dal tud kej cenej pridt ?ez, ?e se mal znajde? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
vicjo Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Tuv posebi? Kje? Za NA nisem najdu. Citiraj
Baby Viper Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Za NB je http://www.hgp-turbo.de/mazda-mx5-nb.html Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.