Symon Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 Tole je pa bil projekt... A to si ?e imel pobru?ene kanale al si ti kaj rihtal dodatno ker na fotki na prvi pogled izgleda kot bi bi bili opilki na ventilu. Tako mora to izgledati fabr?ko... Citiraj
Deeyan Napisano 6. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2012 Tole je pa bil projekt... A to si ?e imel pobru?ene kanale al si ti kaj rihtal dodatno ker na fotki na prvi pogled izgleda kot bi bi bili opilki na ventilu. js nism dodatno ?e n? delu... tisto kar vidi? na ventilih je prah not pr?u... sploh ni panike, ker se bo razdiranje nadaljevalo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 6. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2012 ?e en question, WTF je tale sesalni? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 Kam bo? pa pol haubo dal, jo bo? pritrdil kar na kolektor ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Turbo Lumpi Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 Luknjo ?es, pa da vn ?trli... meni pa druga?e zgleda kot custom made kolektor, direkt na glave, brez vrisov in ostalih drobnarij Verjetn za kak turbo projekt Citiraj
Deeyan Napisano 7. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2012 Kam bo? pa pol haubo dal, jo bo? pritrdil kar na kolektor ? to mi je jasn, da ga nebi spravu not (oz. bi se dal havbo predelat), sam zanima me kaj bi naj blo bolj?ega pri takem kolektorju? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 Kaj neki. Pretok. Je pa tole verjetno custom narejeno. Ni pa to da bi vsak k zna ?vasat nekaj naredil in bo bolje. Citiraj
jstdoma Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 Ker ste glih pri teh debatah - ?e par slik: http://www.mx3ze.com/misc/czt/impics.htm http://www.mx3ze.com/misc/PRM%20Probe.jpg http://www.mx3ze.com/misc/PRM%20Probe2.jpg Citiraj
Deeyan Napisano 8. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2012 Ker ste glih pri teh debatah - ?e par slik: http://www.mx3ze.com/misc/czt/impics.htm http://www.mx3ze.com/misc/PRM%20Probe.jpg http://www.mx3ze.com/misc/PRM%20Probe2.jpg ?edalje bolj me mika kej takega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 11. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2012 pomoje s temi obro?ki nebom falil (made in Japan) http://www.ebay.com/itm/Piston-Ring-Set-Fo...=item3a618137d5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Glede sesalnega kolektorja, boljsega od original Mazdinega se niso naredili. Vse ostalo so bili eksperimenti, ki sem jih v zadnjih 10 letih spremljal po ameriskih Mazda forumih. Dovolj je obdelat originalni sesalni kolektor, meni se je poznalo 20KM. Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2012 Glede sesalnega kolektorja, boljsega od original Mazdinega se niso naredili. Vse ostalo so bili eksperimenti, ki sem jih v zadnjih 10 letih spremljal po ameriskih Mazda forumih. Dovolj je obdelat originalni sesalni kolektor, meni se je poznalo 20KM. kaj vse si pa spremenu (lohk tut na ZS), ker moj je neki malega ?e bil predelan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Od znotraj se spolira. Tudi tako, da se kolektor "odpre", pobrusi in spet zavari skupaj. Odvisno od orodja na razpolago. Zraven pase se povecana loputa za plin. Tole se da povrtat na 70mm. Zaenkrat se je ustavilo pri 250KM. Seveda se da se vec. Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2012 Od znotraj se spolira. Tudi tako, da se kolektor "odpre", pobrusi in spet zavari skupaj. Odvisno od orodja na razpolago. Zraven pase se povecana loputa za plin. Tole se da povrtat na 70mm. Zaenkrat se je ustavilo pri 250KM. Seveda se da se vec. Loputa je u bistvu ?e ve?ja, glede odpiranja kolektorja pa ?al nimam ustreznega orodja Je res, da ?e se kolektor pobarva, da to pomeni dodatno segrevanje? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Je res, da ?e se kolektor pobarva, da to pomeni dodatno segrevanje? Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2012 to pomeni da ja a? V tem primeru si morm po?timat konkretno zra?enje motornega prostora Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Kolikor jaz vem v teoriji ja, doda? ?e en sloj ne?esa kar slab?e odvaja toploto. Druga napaka, ki jo folk dela je, da polirajo sesalne kolektorje, da so bling bling. Dokler je grob ima ve?jo povr?ino, la?je odvaja toploto, ker je ve? povr?ine (nekako tako kot zra?no hlajeni cilindri). Ampak to je teorija, koliko se pozna v praksi pa ne vem. To je isto kot une dihtunge med glavo in sesalen kolektor, ki odbijajo toploto, oziroma jo ne prena?a na sesalni kolektor iz glave, da je hladnej?i, bla bla bla... ?e en detajl, ki pomoje v 99% nima opazen efekt. Razen, ?e je mazda mx kdaj testiral odvisnost temperature na mo?? Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2012 Kolikor jaz vem v teoriji ja, doda? ?e en sloj ne?esa kar slab?e odvaja toploto. Druga napaka, ki jo folk dela je, da polirajo sesalne kolektorje, da so bling bling. Dokler je grob ima ve?jo povr?ino, la?je odvaja toploto, ker je ve? povr?ine (nekako tako kot zra?no hlajeni cilindri). Ampak to je teorija, koliko se pozna v praksi pa ne vem. To je isto kot une dihtunge med glavo in sesalen kolektor, ki odbijajo toploto, oziroma jo ne prena?a na sesalni kolektor iz glave, da je hladnej?i, bla bla bla... ?e en detajl, ki pomoje v 99% nima opazen efekt. Razen, ?e je mazda mx kdaj testiral odvisnost temperature na mo?? tut glede poliranja sm ?e sli?u ja mazda_mx ma? kak?ne izku?nje iz prakse glede tega? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 Moji kolektorji so bili zmeraj spolirani kot ogledalo. (prav tako pokrov ventilov) Zaenkrat gre avto kar dobro. Glede na to da je pod havbo zelo zelo vroce, se itak nima kam hladit. Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2012 hmm, to hlajenje je kr problem pri teh motorjih nekak bo treba re?it to te?avo... kako pa kaj se bom lotu, ko bo motor zunaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Moji kolektorji so bili zmeraj spolirani kot ogledalo. (prav tako pokrov ventilov) Predvidevam da z notranje strani ?emo pa to slu?i? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 14. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2012 Predvidevam da z notranje strani ?emo pa to slu?i? z zunanje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 one and only Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 24. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2012 kiler bo treba definitivno ve?ji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.