komar Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Ej foruma?i! Nekaj ?ase me ne bo na forumu - gram ?ofat in gledat senjoritas in knacken bikinis...(pa mislim, da Davida tudi nekaj ?asa ne bo - ?ofa v toplih krajih )! Skratka, odpo?ili si boste lahko vi in server, ko ne bo poplave junk postov-hehehe Mejte se lepo in u?ivajte, kajti... I'll be back!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. julij, 2005 Prijavi Napisano 28. julij, 2005 Ja res je....tudi mene ne bo en ?as..... Banda dejte bit fajn....midva s tomijem pa bova u?ivala..... LP daVid Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 29. julij, 2005 Prijavi Napisano 29. julij, 2005 V bistvu zdaj lahko e?emo da gre forum na dopust. U?ivajta od pogledu na djevojke u ljetnim haljinama!! Citiraj
Boss Napisano 29. julij, 2005 Prijavi Napisano 29. julij, 2005 Ej, Bosti, a zapremo forum za ta ?as ko sta na dopustu?? Citiraj
KAALman Napisano 29. julij, 2005 Prijavi Napisano 29. julij, 2005 Ej, Bosti, a zapremo forum za ta ?as ko sta na dopustu?? U drunk ? Citiraj LP KAALman
Guest DANDO Napisano 29. julij, 2005 Prijavi Napisano 29. julij, 2005 jaz ne grem na dopust,zato forum ostane odprt... Citiraj
David Napisano 6. avgust, 2005 Prijavi Napisano 6. avgust, 2005 ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. avgust, 2005 Prijavi Napisano 6. avgust, 2005 @david: nice "bitch" Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 6. avgust, 2005 Prijavi Napisano 6. avgust, 2005 ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... LP daVid a si vidu kak?ne teroriste? :ne vem: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. avgust, 2005 Prijavi Napisano 6. avgust, 2005 ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... LP daVida si vidu kak?ne teroriste? :ne vem: po moje teroriste ne, v taksni idili pa je bilo po moje veliko tenoristov...pa sopranistk, se posebej zvecer v morju in po apartmajih Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 7. avgust, 2005 Prijavi Napisano 7. avgust, 2005 Uf sploh ne bom ?el u podrobnosti....blo je dosti lepega n? slabega, uglavnem MEGAAA!!!! Citiraj Feel free....
David Napisano 9. avgust, 2005 Prijavi Napisano 9. avgust, 2005 Jah....Forum je tudi ?el na dopust o?itno..... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 Jah....Forum je tudi ?el na dopust o?itno..... LP daVid...ja smo se vsi od?li son?it , ko je pa tak?no ?udovito vreme... lp MM p.s. David, a pride? 28-ga? CAC? Citiraj
David Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 Ej ne vem ?e.....sestra mislim da bo ?la.....zame pa ?e ne vem....mogo?e pa te pridem pozdravit....)) LP daVid P.S. Ej sem pa vesel da si se po 100 letih spet oglasla.....very very busy lately?? Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 Ej ne vem ?e.....sestra mislim da bo ?la.....zame pa ?e ne vem....mogo?e pa te pridem pozdravit....)) LP daVid P.S. Ej sem pa vesel da si se po 100 letih spet oglasla.....very very busy lately?? ...No bi bilo lepo in si vabljen.......jaz bom sigurno... ...hmmm, ja ni ?asa.. ..saj sam ve? kako je, ko si mlad in... lp MM p.s. smo na zveziiiiii... Citiraj
David Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 Miss MM we have a deal! LP dAVid :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 a pride? 28-ga? CAC?CAC Trbovlje? Kdo gre vse? Tekmovat tudi? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
MalaMazda Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 CAC Trbovlje? Kdo gre vse? Tekmovat tudi? Jp...Trbovlje......jaz bom baje sigurno......mislim pa, da se bo na?a mala udele?ila :ne vem: ...?e pride? sporo?i..... lp MM Citiraj
David Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 CAC Trbovlje? Kdo gre vse? Tekmovat tudi? Wild...ti tudi rastavlja??? LP dAVid P.S. Eros se pa odlo?a ?e bi tudi letos rad bil miss.....?e pridem javim! Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 Ne, ne rastavljam. Nimava potrebnih homologacij in TUV-ov za to mislim papirje Rada pa gledava in opazujeva druge pasjanerje! In ker ni dale?, bova verjetno pri?la. Sporo?im! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 A tuki te?e beseda o ku?ikih pa psih ali o avtomobilih, se mi malo ?udno zdi da bi imeli v trbovlah avtoshow? Citiraj
David Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 How how------?e tako dela tvoja mazda...jo pripelji ?e njo.... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 A tuki te?e beseda o ku?ikih pa psih ali o avtomobilih, se mi malo ?udno zdi da bi imeli v trbovlah avtoshow?...te?e beseda o Mazda ku?kih... ...druga?e pa Trbovlje avtoshow...tudi kak?en ve?er... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.