Skoči na vsebino

Oddih

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ej foruma?i!

Nekaj ?ase me ne bo na forumu - gram ?ofat in gledat senjoritas in knacken bikinis...(pa mislim, da Davida tudi nekaj ?asa ne bo - ?ofa v toplih krajih :jupiii: )!

Skratka, odpo?ili si boste lahko vi in server, ko ne bo poplave junk postov-hehehe :vesel:

Mejte se lepo in u?ivajte, kajti...

I'll be back!!!! :bravo:

:cheers::danzoman:

Papa, Tomi
Napisano

Ja res je....tudi mene ne bo en ?as.....

Banda dejte bit fajn....midva s tomijem pa bova u?ivala..... :vesel::vesel::vesel:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Ej, Bosti, a zapremo forum za ta ?as ko sta na dopustu?? ;)

33112_1.png

Napisano

Ej, Bosti, a zapremo forum za ta ?as ko sta na dopustu?? ;)

U drunk ? :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... :jupiii::jupiii:

LP daVid

post-13-1123340367_thumb.jpg

Feel free....

Napisano

@david: nice "bitch" :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... :jupiii::jupiii:

LP daVid

a si vidu kak?ne teroriste? :ne vem:

:D

33112_1.png

Napisano

ufff.....evo jest sem doma......?e kar egiptovsko nastrojen... :jupiii:  :jupiii: 

LP daVid

a si vidu kak?ne teroriste? :ne vem:

:D

po moje teroriste ne, v taksni idili pa je bilo po moje veliko tenoristov...pa sopranistk, se posebej zvecer v morju in po apartmajih :ljubezen::hohoho::vesel::bravo:

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Uf sploh ne bom ?el u podrobnosti....blo je dosti lepega n? slabega, uglavnem MEGAAA!!!! :jupiii::vesel::jupiii::vesel:

post-13-1123442779_thumb.jpg

Feel free....

Napisano

Jah....Forum je tudi ?el na dopust o?itno..... :whatever:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Jah....Forum je tudi ?el na dopust o?itno..... :whatever:

LP daVid

...ja smo se vsi od?li son?it ?zmeden? , ko je pa tak?no ?udovito vreme... :angry::angry:

lp MM

p.s. David, a pride? 28-ga? CAC?

Napisano

Ej ne vem ?e.....sestra mislim da bo ?la.....zame pa ?e ne vem....mogo?e pa te pridem pozdravit....:)))

LP daVid

P.S. Ej sem pa vesel da si se po 100 letih spet oglasla.....very very busy lately?? :ouje:

Feel free....

Napisano

Ej ne vem ?e.....sestra mislim da bo ?la.....zame pa ?e ne vem....mogo?e pa te pridem pozdravit....:)))

LP daVid

P.S. Ej sem pa vesel da si se po 100 letih spet oglasla.....very very busy lately??  :ouje:

...No bi bilo lepo in si vabljen.......jaz bom sigurno... :rolleyes:

...hmmm, ja ni ?asa.. :blink: ..saj sam ve? kako je, ko si mlad in... :rulam::ouje::ouje:

lp MM

p.s. smo na zveziiiiii... :cheers:

Napisano

CAC Trbovlje? Kdo gre vse? Tekmovat tudi?  :)

Jp...Trbovlje...

...jaz bom baje ?zmeden? sigurno...

...mislim pa, da se bo na?a mala udele?ila :ne vem:

...?e pride? sporo?i..... :)

lp MM

Napisano

CAC Trbovlje? Kdo gre vse? Tekmovat tudi? :)

Wild...ti tudi rastavlja??? :blink:

LP dAVid

P.S. Eros se pa odlo?a ?e bi tudi letos rad bil miss.....?e pridem javim!

Feel free....

Napisano

Ne, ne rastavljam. Nimava potrebnih homologacij in TUV-ov za to ;) mislim papirje :D

Rada pa gledava in opazujeva druge pasjanerje!

In ker ni dale?, bova verjetno pri?la. Sporo?im!

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

How how------?e tako dela tvoja mazda...jo pripelji ?e njo.... :ouje:

LP daVid

Feel free....

Napisano

A tuki te?e beseda o ku?ikih pa psih ali o avtomobilih, se mi malo ?udno zdi da bi imeli v trbovlah avtoshow?

...te?e beseda o Mazda ku?kih... :hohoho::hohoho:

...druga?e pa Trbovlje avtoshow...tudi kak?en ve?er... :ouje:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Še to.   Velika večina vožnje bo mestna vožnja. Recimo 70-80%. In za to res ne potrebujem 186 konjičkov.
    • Hotel sem imeti baby dinozavra. 😅 Nima vsak... 😛   Res je cena igrala vlogo. 30K je bila zgornja meja, še bolje veliko manj. X186 bi skupaj z vlečno kljuko prišel 31,3K , preveč za mene.   Pa nekdo je naredil izračun, da se 2K razlike v ceni povrne pri cca 170K km, če se prav spomnim. 20 let za mene...   Sicer ni ravno primerljivo, ampak Captur z nekaj manj opreme bi stal 25K.    
    • Vesel in ponosen Jakov Fak s popolno predstavo slavil na Pokljuki WWW.RTVSLO.SI Jakov Fak je mojstrsko opravil s skrajšano posamično tekmo na 15 km svetovnega pokala na Pokljuki. Najboljši slovenski biatlonec v...  
    • Res je te continental conti7 so TOP GUME po mokrem in suhem 😉👍👍👍
    • Za poletje mi je najbolj sedla Dunlop sportmax TT ali pa Yokohama Advan Fleva v701, najmanj pa Toyo Proxes.   @akla Sem prosil direkt za komentar: Majo ogromno gripa v suhem in mokrem. Dobro zavorno pot. So pa glasne, ko se segrejejo so malo tišje. Nič povratnih informacij, sploh v primerjavi z PS4 in Eagle 1 Pa men so premehke okoli centralne lege oz. volan je relativno mehki, ne vleče gum toliko v centralno lego. Isto je volan malo premehki na AC. Za povprečnega voznika dobre gume, za mene ne preveč. Aha, pa trša bočnica kot pri PS4. PS4 prej čutiš, da zvije bočnico, tu ne takoj, se pa bolj čuti
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.