mmaazzddaa Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 imam mazdo 3 1.6 benz. narocam material za servis in me zanima koliko vzigalnih sveck potrebujem Citiraj
Boss Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 imam mazdo 3 1.6 benz. narocam material za servis in me zanima koliko vzigalnih sveck potrebujem tolk k ma? valjev Citiraj
Deeyan Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 tolk k ma? valjev se prav 4, razn ?e ni kaka special edition Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Vzemi 5 za vsak slu?aj! nikoli ne ve?, kdaj ti prav pride! Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Boss Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Vzemi 5 za vsak slu?aj! nikoli ne ve?, kdaj ti prav pride! a tko kt pri rezervni gumi - pr sve?ki tud ne ve? kdaj bo spustila Citiraj
mmaazzddaa Napisano 5. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2012 kaj pravte na DENSO IK 16???? 14 ? za kos Citiraj
zazo Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 kaj pravte na DENSO IK 16???? 14 ? za kos jaz priporo?am NGK-R za mazde. do zdaj so se mi ?e najbol? izkazale. Citiraj
mmaazzddaa Napisano 5. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2012 jaz priporo?am NGK-R za mazde. do zdaj so se mi ?e najbol? izkazale. kje pa jih nabavlas? Citiraj
Deeyan Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 jaz priporo?am NGK-R za mazde. do zdaj so se mi ?e najbol? izkazale. NGK Iridium pa je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
zazo Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 NGK sve?ke ima? skoraj da v vsaki trgovini z avtodeli. GMT, evroton, IST,... Deeyan: hehe ja ?e ma? dnar so zakon sve?ke Citiraj
Deeyan Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 NGK sve?ke ima? skoraj da v vsaki trgovini z avtodeli. GMT, evroton, IST,...Deeyan: hehe ja ?e ma? dnar so zakon sve?ke na ebay-u jih dobi? po ugodni ceni, lani sm dal 50? za vseh 6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 na ebay-u jih dobi? po ugodni ceni, lani sm dal 50? za vseh 6 Na evo zdej jih bo pa 6 kupu (dve za rezervo) - bo? moral malo bolj specificirat Citiraj
Deeyan Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 Na evo zdej jih bo pa 6 kupu (dve za rezervo) - bo? moral malo bolj specificirat aja, se pardoniram @mmaazzddaa, debata je o V6 motorju, da jih nebo? slu?ajno res 6 ubavu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 jaz sem dal maja enkrat 46 eur za 4 kom (za mx5) - ngk iridiium kabli isto ngk (modri) pa nekaj cez 50 vse preko ebay.de Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 jaz sem dal maja enkrat 46 eur za 4 kom (za mx5) - ngk iridiiumkabli isto ngk (modri) pa nekaj cez 50 vse preko ebay.de za take kable sm js dal 60? za F-ko, preko vseveda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mmaazzddaa Napisano 10. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2012 A kdo mogoce slucajo ve kater tip ngk vzigalnih sveck bi pasal na mazdo3 letnik 2004 bencinar 1,6 77 kw Citiraj
Deeyan Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 A kdo mogoce slucajo ve kater tip ngk vzigalnih sveck bi pasal na mazdo3 letnik 2004 bencinar 1,6 77 kw Tele oznake so prave za 3-jko 1.6 Part Number: IFR5E11Stock Number: 7994 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 Jest mislim da bi tudi pri GTA-jki moral sve?e zamenjat....se bli?amo 100.000 km....in ?e mal ?udno v?iga, akumulator pa nov. Klopko katere ma? notri in katere si nabavil? Vidim da priporo?ate Iridiumke. Citiraj
mmaazzddaa Napisano 11. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2012 Tele oznake so prave za 3-jko 1.6 Part Number: IFR5E11Stock Number: 7994 ok hvala model Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.