Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zime je tle rosne ?ipe tudi, meni pa no?e nikakor vpihovar lufta na ?ipe. Luft zabija samo v zra?nike ki pihajo v glavo. Lahko pritiskam karkoli in ne preklopi na ?ipe ali pa noge.

Nekaj sem ?e gledal, ?e bi bila slu?ajno kak?na varovalka. Samo tudi s tem si lahko le delno pomagam, ker zraven nisem dobil navodil in tako gledam one kratice na ?katli. Kar je bilo kaj tagega sem preveril in je vse OK.

Kaj bi bil lahko drug problem in predvsem kako zajebano je to poravit?

Napisano

Zime je tle rosne ?ipe tudi, meni pa no?e nikakor vpihovar lufta na ?ipe. Luft zabija samo v zra?nike ki pihajo v glavo. Lahko pritiskam karkoli in ne preklopi na ?ipe ali pa noge.

Nekaj sem ?e gledal, ?e bi bila slu?ajno kak?na varovalka. Samo tudi s tem si lahko le delno pomagam, ker zraven nisem dobil navodil in tako gledam one kratice na ?katli. Kar je bilo kaj tagega sem preveril in je vse OK.

Kaj bi bil lahko drug problem in predvsem kako zajebano je to poravit?

pa vsaj indikator ka?e da naj bi tja pihalo?

?e ti pomaga...

http://demo.saleepc.ru/mazda/parts/eur/B2/AETA03/Y3/5580

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ja indikator se prestavlja, samo piha ne prav. Kot da se je nek mehanizem ali motor?ek za?tekal ne eni poziciji.

neki takega bo, ali pa sneta kaka cev, a zrak se pa sli?i (samo piha ne?)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tle ma? slikco - to itak ?e vse ve?, pa vseen :D

post-563-1354554713_thumb.jpg

Mo?no da je motor?ek za loputo umru :(

Mislm da pa imam jst komplet ta display pa bi lohk probal ?e je kej z njim narobe.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Tle ma? slikco - to itak ?e vse ve?, pa vseen :D

post-563-1354554713_thumb.jpg

Mo?no da je motor?ek za loputo umru :(

Mislm da pa imam jst komplet ta display pa bi lohk probal ?e je kej z njim narobe.

samo display samo prikazuje, ni? ne upravlja....

Napisano

samo display samo prikazuje, ni? ne upravlja....

Sj sm mislu komplet s tipkami. Ker iz tipk mora it komanda nekam - na kak rele al pa direkt na motor?ek. Na display pa zgleda da pride - ?e se spreminjajo pu??ice kam naj piha :ne vem:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Sj sm mislu komplet s tipkami. Ker iz tipk mora it komanda nekam - na kak rele al pa direkt na motor?ek. Na display pa zgleda da pride - ?e se spreminjajo pu??ice kam naj piha :ne vem:

jah kot si rekel lahko je marsikaj, ampak ?e tuli zrak pa ne piha je verjetno kak motor?ek ali loputa sneta/zaprta, ?e pa ni ni?esar pa neki od elektronke - stikalo, rele, elektronka....

Saj ima rad ta avto pa ga bo zrihtal :)

Napisano

jah kot si rekel lahko je marsikaj, ampak ?e tuli zrak pa ne piha je verjetno kak motor?ek ali loputa sneta/zaprta, ?e pa ni ni?esar pa neki od elektronke - stikalo, rele, elektronka....

Saj ima rad ta avto pa ga bo zrihtal :)

:hohoho:

Tko kot jst svojga - preve? :ljubezen:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Predvidevam da je treba za loputo ali motor?ek raz?raufat celo armaturko? Ker tok stru?ko nisem. :blush:

Bi znal bit kaj z eletronko, ?e od za?etka se mi zdi da je to rak rana tele Mazde, vsi motor?ki so ?e prakti?no pocrkal (za anteno, za odpiranje tanka,..)

Sumim, da vem kaj se je zgodilo, ko mi je iz ?ob za vbrizg vode na ?ipe, ven padu nek kabl (je to verjetno kako ogrevanje, da voda ne zmrzne?), je kabl padel dol in zabingljal nekaj po ma?ini zato mi je skurilo varovalko za motr?ek za zrak. In verjetno je skuril ?e kaj zraven, samo sem tole z "enosmernim" zra?enjem pogruntal ?ele zdaj, ker prej se niso rosile ?ipe.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.