Z M A J Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Pozdravljeni Mazda?i! Mal sem v dilemi koliko jih nafilat, ker ?e jih bom preve?, bo oprijem problemati?en, ?e jih bom premalo mi jih zna radirat, poraba vi?ja, ob?utek zvijanja v ovinkih, pa ?e kej bi se na?lo. Uglavnem, kok predlagate? Predvidevam prednje kakih 2.2 ali 2.3, zadnje pa okrog 2.0 cca.? Kaj menite ostali? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 vsaj 2.6/2.5 oz 2.8/2.6 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 8. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2012 vsaj 2.6/2.5oz 2.8/2.6 Tooook, pa sej nimam Boeing 747? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Sam polnim toliko, da rob gume ?e te?e po cesti. ?e je preve? napolnjeno, potem ima samo sredina gume stik s cesto in se posledi?no obrablja samo sredina gume. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 vsaj 2.6/2.5oz 2.8/2.6 Jaz mam tud 2.6/2.5 - lahko pa spusti? na 2.0 za vozit po snegu - bolj?i oprijem. Ko pa so normalni pogoji pa spet nazaj na 2.6/2.5. Citiraj
Z M A J Napisano 8. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2012 Se pravi ko sem pred ?asom letne 17-colke fural in jih filal na cca. 2.8 bara, to ni bilo nikakr?no pretiravanje s tlakom? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Se pravi ko sem pred ?asom letne 17-colke fural in jih filal na cca. 2.8 bara, to ni bilo nikakr?no pretiravanje s tlakom? nope Citiraj
sivc Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Navadno jaz polnim 2.2 - 2.3 bara kot pi?e na vratih avta. Citiraj
LabiGT Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 ce bi pogledali kaj pise v navodilih, potem boste vidli da za zimske gume priporocaji 0.2 vec bara.. isto za hitrejso voznjo zimske gume so mehke, nizek tlak jih ubija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Navadno jaz polnim 2.2 - 2.3 bara kot pi?e na vratih avta. premal - tisto na vratih je strogi minimum pod katerega naj se ne bi ?lo. Optimalno je pa precej vi?je. Odvisno od vrste pnevmatike tudi do 3.0. Citiraj
Deeyan Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 ce bi pogledali kaj pise v navodilih, potem boste vidli da za zimske gume priporocaji 0.2 vec bara.. isto za hitrejso voznjo zimske gume so mehke, nizek tlak jih ubija evo to?no to sm dons Zmaju reku Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 10. december, 2012 Prijavi Napisano 10. december, 2012 2.8. To pa zato, ker se ve?inoma vozim po AC in to ponavadi po 3 ali 4. Za po mestu in sam bi verjetno ?el na 2.4-2.5. Ampak pri temperaturah nad ni?lo. Potem itak pade. Pri -10°C pa ne vem, ?e bi napumpal 2.8, ?e se naslednji teden segreje na +15°C ne vem kaj bo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 15. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2012 Danes kon?no napumpal gume in sicer prednji 2.6, zadnji 2.5. in to na Petrolu v G. Gradu, vsaj nekje da je frej plac za pumpanje gum, bemti. Sem jih ?e nameravu v?eri (v Kamniku na Petrolu) pa od dale? pogledam; super - prost plac za pumpanje in gasa, no pa pred mano ena z Meganom Likalnikom najprej zavije na Petrol in kasneje na TO?NO to mesto. No, pa sem si reku bom pa? po?akal da napolni. AMPAK neka zafnana gospodi?na cca.20 let, uleti ven iz Likalnika z Mobi?ukom v eni roki, z drugo roko se pa pooooo?asi loti pumpanja (najprej odvijanja kapce ventil?ka, kar je ?e samo to res dooolgo trajal) ene od gum. Ko sem to vidu, sem se odlo?u da grem gume pumpat pa? ob naslednji prilo?nosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Danes kon?no napumpal gume in sicer prednji 2.6, zadnji 2.5. in to na Petrolu v G. Gradu, vsaj nekje da je frej plac za pumpanje gum, bemti. Sem jih ?e nameravu v?eri (v Kamniku na Petrolu) pa od dale? pogledam; super - prost plac za pumpanje in gasa, no pa pred mano ena z Meganom Likalnikom najprej zavije na Petrol in kasneje na TO?NO to mesto. No, pa sem si reku bom pa? po?akal da napolni. AMPAK neka zafnana gospodi?na cca.20 let, uleti ven iz Likalnika z Mobi?ukom v eni roki, z drugo roko se pa pooooo?asi loti pumpanja (najprej odvijanja kapce ventil?ka, kar je ?e samo to res dooolgo trajal) ene od gum. Ko sem to vidu, sem se odlo?u da grem gume pumpat pa? ob naslednji prilo?nosti. js bi tole kr nahiter zrihtu, da bi mal pohitela Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2012 Aja, no moram priznat avto se ?ISTO DRUGA?E zdej pelje (prej sem imel prednji cca. 2.2, zadnji pa 2.0, morda celo ni?je). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 js bi tole kr nahiter zrihtu, da bi mal pohitela Si ?e predstavlam.. "gospodi?na, vidm da imate te?ave, vam pomagam flikat?" Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Jao zmaj... zakaj se pa nisi ponudil, da jo ti napumpa?. Ko bi te debelo pogledala, pa sam re?e?, da dejva na hitrco, ker nima? ?asa, da te ?ena doma ?aka, da ?e njo popedena?. Citiraj
Deeyan Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Si ?e predstavlam.. "gospodi?na, vidm da imate te?ave, vam pomagam flikat?" ok, nism mislu na ta na?in, ampak ok blo bi ?e bolj? najprej bi ji reku, ?e lohk odlo?i telefon in se loti pumpanja... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Ah zarad tega pa ne rab it s telefona, sam re?e? ji da nj priprav teren pol pa akcija Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 15. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2012 Eh bil sem lete?i k strela in totalno NErazpolo?en za njene koko?je scene. V Kamniku je mesto za pumpanje gum itak ponavadi zlorabljeno kot parking, ko gre nekdo v Hip-hop (po mo?nosti vpla?evati Loto), tko da res adio pamet. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 mazda 3.0 / 2.7 Swift 3.1 / 2.8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 mazda 3.0 / 2.7Swift 3.1 / 2.8 en vulkanizer mi je enkrat reku, da mora guma zdr?a 6 barov (itaq, ne da tako zmontira? na avto), ?e ne zdr?i tolk jo lohk vrne? pod reklamacijo, sam je reku, da on mi nebo tega probavu XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Pa sm za probo tut js na vragu dvignil tlak iz 2.2/2.4 na 2.6/2.8,?eprov pri tako starih zimskih gumah najbr? niti ni pomembn, ker je blo ?e prej lu?tn, zdj zna bit pa ?e ve?je veselje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.