jures Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 A te lahko nekaj vpra?am, ali si ti ta avto mogo?e kupil od kakeka Zvonkota? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2264&st=0 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
martinn Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 Sem jim pisal kar v angle??ini. Upam na ugoden odgovor Druga?e mam pa 6ko tako da ni od Zvonkota. Mi gre to ?i??enje vsakih 200km po?teno na ?ivce. Sploh ko ponavadi trofim ravno 15minutni ovinkast klanec navzdol in mi avto takrat vmes parkrat zadu?i-trokira... Sem pa? picajzel in se mi motor takrat dobesedno smili. Citiraj
jures Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 Sem jim pisal kar v angle??ini. Upam na ugoden odgovor Druga?e mam pa 6ko tako da ni od Zvonkota. Mi gre to ?i??enje vsakih 200km po?teno na ?ivce. Sploh ko ponavadi trofim ravno 15minutni ovinkast klanec navzdol in mi avto takrat vmes parkrat zadu?i-trokira... Sem pa? picajzel in se mi motor takrat dobesedno smili. Aja, tema je za petko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.