Z M A J Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Danes sem se povzpel do Lojzove ko?e na Kokrskem sedlu - 1793m. ?e bi bilo vreme kaj manj megleno, bi ?el verjetno ?e na Grinto - prvaka KS alp z 2558 mnm. Tako pa je ostalo le pri ko?i. Je pa zanimivo, da sem gor hodil manj (1h40) kakor dol (?voh 2h), saj je bil spust proti Kamni?ki Bistrici precej nevaren zaradi mokrih skal in tudi korenin, hkrati pa je po tleh ?e ogromno listja, ki zna tudi drset ko sto mater. Naredil sem samo 2 fotki, ker vidljivost ni bila na nikakr?nem nivoju. P.S. Ko?a je za1x ?e Cojzova (?iga Zois), ?e pa kdaj pride na oblast na? ljubitelj Cvi?ka, pa bo morda Lojzova. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Danes sem se povzpel do Lojzove ko?e na Kokrskem sedlu - 1793m. ?e bi bilo vreme kaj manj megleno, bi ?el verjetno ?e na Grinto - prvaka KS alp z 2558 mnm. Tako pa je ostalo le pri ko?i. Je pa zanimivo, da sem gor hodil manj (1h40) kakor dol (?voh 2h), saj je bil spust proti Kamni?ki Bistrici precej nevaren zaradi mokrih skal in tudi korenin, hkrati pa je po tleh ?e ogromno listja, ki zna tudi drset ko sto mater. Naredil sem samo 2 fotki, ker vidljivost ni bila na nikakr?nem nivoju. P.S. Ko?a je za1x ?e Cojzova (?iga Zois), ?e pa kdaj pride na oblast na? ljubitelj Cvi?ka, pa bo morda Lojzova. Ha ha ha, si videl svoj podpis CENEJE pri nas ne boste uspeli vgraditi LPG naprave; Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Seveda, saj sem si ga sam sestavil. Totalno sem navdu?en nad SIGAS, zato ga tudi na celi ?rti priporo?am ostalim. No pa ni zdej to bistveno, ?e je kdo opravil kak?en hribovski pohod naj nalepi kak?ne slikce, magari s ?marke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Seveda, saj sem si ga sam sestavil. Totalno sem navdu?en nad SIGAS, zato ga tudi na celi ?rti priporo?am ostalim. No pa ni zdej to bistveno, ?e je kdo opravil kak?en hribovski pohod naj nalepi kak?ne slikce, magari s ?marke. Bucman, manjka ti kot pri nas. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Ne bi rekel, pri nas = mi?ljena SLO. Pa pustimo zdaj to, bom pa popravu, da ne bo ?udno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 o ja, je lohk ?e ceneje http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=11275 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. oktober, 2013 Prijavi Napisano 14. oktober, 2013 Par dana?njih; ?tart na Betajnovi, potem pa do Planine (razgledni stolp), pa spust po drugi poti (mimo Lintverna) in Starega malna in nazaj do parkiranga avtomobila. Star maln mi izgleda noro, imajo zanimiv piknik prostor, ki bi ga lahko kdaj uporabili tudi Mazda?i, saj sem opazil da imamo raj?i ?portne piknike kakor pa tiste pivske, ko se ga "mora?" na fertig prheftat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 17. oktober, 2013 Prijavi Napisano 17. oktober, 2013 Dobrca e padla.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 18. oktober, 2013 Prijavi Napisano 18. oktober, 2013 Bravo dec! Si ?el samo do Dobr?e ali ?e do tistega razglednega vrha zraven - ?entanski vrh? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Par fotografij s prvega leto?njega resnej?ega vzpona; Jerebica (2126m), ?tart pri Rabeljskem jezeru. ?e boste za, sem nameraval peljat nekaj Mazda?ev na Ojstrico (2350m), recimo enkrat v avgustu, kak?en wikend? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Zvlekel mulce, babo pa psa na Grmado, ampak kratko varianto z Gont ker drsi ko hudic 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Vreme ste imeli verjetno bolj kilavo, ?e ste bili danes? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Vceraj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Par fotk od v?eraj. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Ej...zmaj lepe hribovske fotke ?lp Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Nekaj fotk od v?eraj?njega vzpona, ki sem ga glede na odli?no dru?bo poimenoval MATA?UR (Matajur 1642m). Razgledi pa neverjetni; od morja (Grado/Grade?), Dolomiti, potem Kaninova skupina, pa seveda Rombon, Mangrt, Jalo, Bav?ki Grintovc, v bli?ini je kraljeval dominantni Krn, videle so se tudi Sp. Bohinjske gore in pa ?e kaj sem pozabil na?teti verjetno. Nas je pa Clio zelo ekonomi?no in precej visoko pripelju, tako da smo imeli potem le ?e cca. 2 urci do vrha (po snegu je malo druga?e hodit kot po suhem, se razume) in pa dol smo bili pa kar malo hitrej?i in nam je vzelo le 55 minut, pa? 3-je fo3 na pohodu in gre gor rahlo po?asneje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Kej brilo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Ni bilo hudega, sem se potem obril ?ele doma, tam skoraj brezvetrje, razen mal?ek sapice na vrhu. Tole pa nedeljo, zelo zahteven vzpon na Piramido, v dru?bi ene zelo fletne ?tajerke, ki pa se ni ?elela fotografirat. Naslednji? greva pa menda na sosednjo Kalvarijo, ampak me je opozorila, naj ne hodim tja brez avtomatskih derez, cepina in plezalnega pasu. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 ej...lepo lep razgled ... lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Nekaj fotk od v?eraj?njega vzpona, ki sem ga glede na odli?no dru?bo poimenoval MATA?UR (Matajur 1642m). Pa brez prijave lokalnim oblastem? 1 Citiraj
mazdaman Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Ni bilo hudega, sem se potem obril ?ele doma, tam skoraj brezvetrje, razen mal?ek sapice na vrhu. Tole pa nedeljo, zelo zahteven vzpon na Piramido, v dru?bi ene zelo fletne ?tajerke, ki pa se ni ?elela fotografirat. Naslednji? greva pa menda na sosednjo Kalvarijo, ampak me je opozorila, naj ne hodim tja brez avtomatskih derez, cepina in plezalnega pasu. Pazi na ka?e tam na Kalvariji 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Slivka, ?e bi vedu, da si interesent, bi te vsekakor povabil zraven. Ne bo? verjel, med to hojo sem ve?krat omenil tvojo BT-jko, v smislu da smo s Cliom po takem snegu rili naprej, da vi?je bi ?el pa le ?e g. Slivka s svojim cestnim traktorjem. Kalvarijo pa potem najbolj?e obiskat ?e preden nastopi taprava toplota - gorkota - vro?ina? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 da vi?je bi ?el pa le ?e g. Slivka s svojim cestnim traktorjem. Mah, ve? kaj, bolje, da nisi klical. Da se pa pripelje? na vrh, pa tudi ni nobeno pravo veselje... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Saj bomo morali ?e kdaj it, ker tokrat smo izpustili postojanko Dom na Matajure, ki sicer stoji na ITA strani, ampak je pa na?ega porekla in nam je nek doma?in kot zanimivost navedel, da za tisto kar ti v tisti ko?i postre?ejo, ne smejo ra?unati in lahko da? le prostovoljni prispevek. To mi je bilo zelo nenavadno, verjetno zato, ker so na oni strani meje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Par fotk, ki so nastale na 5ek 13. in v bli?ini O?aka, torej Tosc in VDV. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.