pinke Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Pozdravljeni. Kot prvo sem nov na forumu in pa tudi kmalu svez voznik na cesti. Zanima me splosno o 323f 1.5, model iz leta 97 +- Bi bil to dober prvi avto? prevazal se ne bi kaj dosti, ker mam itak siht na terenu in mamo sluzbene avte oz urejen prevoz. Skratka kaksni so kaj splosi problemi tega avta. Kaj se ponavadi kvari? o avtu sicer ze nekaj vem, ker ma stric enako z 250k prevozenih pa laufa ko singerica. (razen nekega cudneg izpuha, ki daja neke vrste zvok ko magnaflow izpuh, in pa jermen cvili) Sicer pa se vas majstre vprasam kaj menite Citiraj
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Pozdravljeni. Kot prvo sem nov na forumu in pa tudi kmalu svez voznik na cesti.Zanima me splosno o 323f 1.5, model iz leta 97 +- Bi bil to dober prvi avto? prevazal se ne bi kaj dosti, ker mam itak siht na terenu in mamo sluzbene avte oz urejen prevoz.Skratka kaksni so kaj splosi problemi tega avta. Kaj se ponavadi kvari?o avtu sicer ze nekaj vem, ker ma stric enako z 250k prevozenih pa laufa ko singerica. (razen nekega cudneg izpuha, ki daja neke vrste zvok ko magnaflow izpuh, in pa jermen cvili)Sicer pa se vas majstre vprasam kaj menite Dobrodo?el! Ti avti u bistvu nekih problemov razen rje nimajo Pred leti sm si lastil 323C z enakim motorjem, mel sem jo kako leto dni, v moji uporabi ni crknilo drugega kot stabilizator ?tangice (stro?ek cca. 20?). Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.