Deluxe Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 ?ivjo, Samo imajo pa japon?ki to u nulo prera?unano. Danes, na nedeljo se mi izteka 36 mesecev garancije in se mi pojavi prva te?ava. Jutri je kao garancija ?e potekla in ga peljem na servis. Namre? gori mi lu?ka, da so ena vrata odprta, zato avta sploh ne morem zakleniti. Niti z daljincem, niti s klju?em. Vsa vrata, vklju?no z prtlja?nimi sem ve?krat odprl/zaprl, lu?ka pa ?e vedno gori. Zaklep ni mo?en. Avto bo ?ez no? odklenjen, itak je v gara?i. Poro?am kaj sem uredil. ?e pa je kdo imel podobno te?avo z zaklepanjem naj pove. Po moje je le stikalo na enem izmed vrat crknilo, ali pa se kaj zamaknilo... :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 ?ivjo,Samo imajo pa japon?ki to u nulo prera?unano. Danes, na nedeljo se mi izteka 36 mesecev garancije in se mi pojavi prva te?ava. Jutri je kao garancija ?e potekla in ga peljem na servis. Namre? gori mi lu?ka, da so ena vrata odprta, zato avta sploh ne morem zakleniti. Niti z daljincem, niti s klju?em. Vsa vrata, vklju?no z prtlja?nimi sem ve?krat odprl/zaprl, lu?ka pa ?e vedno gori. Zaklep ni mo?en. Avto bo ?ez no? odklenjen, itak je v gara?i. Poro?am kaj sem uredil. ?e pa je kdo imel podobno te?avo z zaklepanjem naj pove. Po moje je le stikalo na enem izmed vrat crknilo, ali pa se kaj zamaknilo... :ne vem: Sprednji pokrov motorja odpri in zapri, se je tudi ?e meni zgodilo, da zarad tega nisem mogu zaklenit avta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Mislim, da ti za 1 dan ne morejo komplicirat, konec koncev pa lahko re?e? tudi da si napako porajtu 1 dan prej, pa jasno nisi imel kam pridet, da poka?e? okvaro. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 Sprednji pokrov motorja odpri in zapri, se je tudi ?e meni zgodilo, da zarad tega nisem mogu zaklenit avta. A pokrov motorja ima tudi kaksno stikalo, da zazna, ce ni zaprto? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 A pokrov motorja ima tudi kaksno stikalo, da zazna, ce ni zaprto? Mad?ik a ne ima ga, odpri pokrov motorja in zakleni avto pri odprtem.Ok mejbi ima ima moj bolj "premium" model to, ziher pa ga imajo VSE ki imajo ORIGINALEN alarm, za katerega ima tudi tipko na daljincu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deluxe Napisano 15. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2013 Mad?ik a ne ima ga, odpri pokrov motorja in zakleni avto pri odprtem.Ok mejbi ima ima moj bolj "premium" model to, ziher pa ga imajo VSE ki imajo ORIGINALEN alarm, za katerega ima tudi tipko na daljincu. uglavnem zamenjali smo klju?avnico na voznikovi strani. Pri demonta?i je bilo opaziti, da je notranjost vrat in ohi?je klju?avnice precej mokro od vlage. Izgleda, da je kondenz, ker so vrata 'preve?' dobro tesna! Upam, da se te?ave ne bodo ve? ponovile. Sicer pa bi zadevo re?il po moje tudi, ?e bi vse skupaj dobro presu?il s fenom naprimer. Je pa sitno demontirat celotno oblogo vrat dol, ?e bi to delal sam....Poro?am, ?e se ponovi..Lep pozdrav.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.