Tich Napisano 31. julij, 2005 Prijavi Napisano 31. julij, 2005 Na eMulu sem na?u 2 CDja na katerem so vsi mazda repair manuali od leta '86 naprej... ce bo kdo kdaj potreboval let me know. Al si pa naj sam downloada... file je "mazda manuals" lp Citiraj
torstorm Napisano 31. julij, 2005 Prijavi Napisano 31. julij, 2005 super :mi pijemoo: Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Bosti Napisano 31. julij, 2005 Prijavi Napisano 31. julij, 2005 Bi mi lahko to poslal po po?ti na cd-jih ali na kak drug na?in in to objavim na internetu? Citiraj
KAALman Napisano 1. avgust, 2005 Prijavi Napisano 1. avgust, 2005 Bi mi lahko to poslal po po?ti na cd-jih ali na kak drug na?in in to objavim na internetu? ja... po?lji mu ! Citiraj LP KAALman
Tich Napisano 2. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 seveda lahko... v roku 2-3 dni ga dobis. Naslov mi posl na PM al pa ga tukile pust... lp Citiraj
torstorm Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 kje pa si ti zagna te manuale, meni v win xp ne delajo.Pi?e ka v nt ne gre. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Tich Napisano 2. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 delajo... men prvo tut niso hotl. Ne vem. U bistvu sam ka sm umes nardiu je to da sm restartau compjutr... probi. Drugac pa probi se enkrat instalirat... mene je tut neki prvo zajebaval... lp Citiraj
torstorm Napisano 3. avgust, 2005 Prijavi Napisano 3. avgust, 2005 sm ?e ugotovil zakaj ne dela v win xp, mora? nasnemati v system32 tri faile ki jih potegne? dol z interneta da lahko win deluje v 16-bitnem na?inu. Zadeva ?e deluje, samo v?asih kaj zablokira .Haynes manuali so dosti bolj?i meni kot ti mitchell.Tisto je vse v pdf nareto, tu pa v?asih kaj ne dela kot treba pa slik ni v besedilu. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
LabiGT Napisano 3. avgust, 2005 Prijavi Napisano 3. avgust, 2005 Jaz mam pa Mazda 6 training manual v pdf obliki (ampak samo za benz. modele) ce koga zanima povejte. Za dizel mam pa v staromodni obliki fajl je velik 3.2MB Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
janik Napisano 3. avgust, 2005 Prijavi Napisano 3. avgust, 2005 Kaj pomeni staromodna oblika? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
LabiGT Napisano 3. avgust, 2005 Prijavi Napisano 3. avgust, 2005 heh, papir (sem pozabu povedat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Jaz mam pa Mazda 6 training manual v pdf obliki (ampak samo za benz. modele) ce koga zanima povejte.Za dizel mam pa v staromodni obliki fajl je velik 3.2MB Mene zanima za diesel Kolk pa je teh papirjev (100, 200listov???) Citiraj
LabiGT Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Lahko ti ga sposodim pa das fotokopirat? kaj mislis? mislim da je okol 100 listov...aja pa se to: v nemscini je. Za benz. v pdf obliki pa v anglescini. (to ti tud lahk posljem) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Tnx zaenkrat ?e ne rabim, bom pa pogledal, ?e se da dobit kje na internetu v angle??ini, ker moja nem??ina je nekje v stilu: "Sprechen sie Deutsch?" , "...ja aber sehr small" ?e pa ne najdem, te bom pa res prosil, da mi posodi?, da si sfotokopiram in prinesem nazaj. Citiraj
Tich Napisano 6. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2005 nism se uspel poslat... racunite tam nekje da dam na posto v ponedeljek... nekje v torek bi mogl dobit lp Citiraj
Tich Napisano 12. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 Evo... zajle sm jih poslau. Sorry za zamudo... lp Citiraj
bostjankorosec Napisano 23. avgust, 2005 Prijavi Napisano 23. avgust, 2005 Frendi bok, kaj bi se dalo dobit manual za mx5 NB v elektronski obliki? Nikjer ga ni, mater! Fala, Bob Citiraj
SpEkTr Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Oj, a ma kdo training manual za mazdo 6,ki ima ?e 2.2motor? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.