jures Napisano 1. januar, 2013 Prijavi Napisano 1. januar, 2013 Torej vreme od cetrtka definitivno bo! Je kak kandisat torej za furco cet-pet-sob ali ned-pon? Mene sobota tepe zaradi se ene familjarne zadeve. Bi se pa lahko mogoce pogodil za premik na nedeljo ce je kak kandidad da bi se usekal pet-ned ali celo kak dan vec. Povejte ker sem nasel apartmaje za 10-15? na osebo... Avto, motor what ever jaz grem top down, helmet on Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 1. januar, 2013 Prijavi Napisano 1. januar, 2013 js sm za ?et-pet-sob, morm bit pa v soboto do ve?era najkasnej nazaj v LJ. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 1. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2013 js sm za ?et-pet-sob, morm bit pa v soboto do ve?era najkasnej nazaj v LJ. Ja jaz imam kao ob dveh ampak se da na pop prestavt ziher, samo se ne bom nic dregal dokler ne vem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2013 te pokli?em jutri pop. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 1. januar, 2013 Prijavi Napisano 1. januar, 2013 Vela, sva na vezi. Druga? pa ?e ima omenjene dni ?e kdo cajt, js mam en zic frej. V primeru ve?jega zanimanja pa ?e en avto Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 1. januar, 2013 Prijavi Napisano 1. januar, 2013 Sporo?ta ?e men pol plane, ?e se ?ez vikend kje ujamemo Citiraj
jures Napisano 2. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2013 Sporo?ta ?e men pol plane, ?e se ?ez vikend kje ujamemo Daj mi na zs tvoj mail pa ti loh posljem kje mislva spat ko doreceva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Jebomast kere temperature Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Zgleda zakon, upam da bo morski luft pomagu in se mi ?imhitrej uspe pozdravt.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 3. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2013 The Stig se gre se olajsat pa krene. Bemti sonce - termo perilo ja ali ne....in to januarja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Viper bo podrl rekord na meji....ce pride cez Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Dans na velebitu je pa manjkal samo se, da uleti en lumberjack s sibrovko....keri kraji, kere ceste... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 Roadtrip uspel fenomenalno Ceste pove?ini prazne in zelo ovinkaste, ?koda edino da so bile ob?asno posute s peskom in vrag na nekih starih zimskih gumah. U?ival se je vseen No, mal me tut ?re, da nisem za izlet nataknil Keskinov, fotke bi ble definitivno bol?e..Bi pa znal potem imet kak?en problem ve? na carini Na Pag se letos ?e vrnem, ampak z bol ?istim avtom in profi fotki?em. Pa Jures je najdu svojga soimenjaka Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 6. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2013 rezerviral podalj?an vikend za pre?erna Zadar gremo ?e s froci ...pa s psom pa verjetno spet ?ez Pag Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.