Jero Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Vedno bolj razmi?ljam da bi dal mojo v kose...pa recimo da testiram kok bi blo interesentov. Miata 1.8, 94 letnik, slabih 180k prevo?enga, servo, ?ipe na ?trom, kej druzga od opreme pa nima, se mi zdi. Seprav na voljo bi bil kompleten po delih: Motor - potrebna menjava batnih obro?kov Menjalnik Pogoni Podvozje - na novo pra?no barvano s polyuretanskimi pu?ami Notranjost - voznikov sede? bi bil za preoble?t ?koljka itd... zdej ?e bi bilo dost interesa se zna zgodit da ga dam v kose, k trenutno sm jezn nanjga ko hudi?... LP Jero Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 @Jero - ti samo prena?am Viperjevo informacijo (se trenutno potepa po Dalmaciji), da je v primeru ne prehudih cen TOTALNO zainteresiran za tole tvojo ponudbo. Prosi, da ga po?aka? 2 dni, da se vrne v civilizacijo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Hmmm moj pogled.... ?e se ne motim je avto kar se rje ti?e (vsaj ve?inoma) zrihtan, zic se da kak drug noter, ostalo pobere ven, pa motor zrihta in bo delal? A je ?e ka drugega narobe? ?pera je ne? Tole bi se spla?alo kupiti kot projekt, celoto. Lahko tudi na ZS, za kak denar bi prodal cel avto, ?e najdem koga. Citiraj
Baby Viper Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Izredne razmere zahtevajo izredne ukrepe, tko da sm si sred jandranskega roadtripa zrihtu net, da lahko napi?em da sm 100% interesent Na vragu rabim kar nekaj delov, po drugi strani bi blo pa ?koda kar tko pokopat avto v katerega je blo vlo?eno ogromno energije,tko da se ?e ne ve to?no kaj in kako.. v najslab?em primeru se iz dveh avtov sestavi enega ornk za uporabo v posebne namene no, ve? se pa zmenimo po zsjih.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Tok ste ga zrajcal, da ne upam zraven spat.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Je ?e pojstlo odvleku v svoj kot Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Dej ?lovek pust miate ?e komu k jih nima, ti ma? ?e dve! Citiraj
Baby Viper Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Ja in, another year another miata Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Dej ?lovek pust miate ?e komu k jih nima, ti ma? ?e dve! Lol sam res. Vem za enega, ki se je ?e zanimal za Miato, za na Raceland bi 1,8 bila top. Citiraj
Grega_ Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Ja in, another year another miata haha, tole si dobr napisu Citiraj
Jero Napisano 4. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Ker bi vas ve?ina mela cel avto, mal razjasnimo zadeve. Trenutno to ?e ni oglas, zato je tudi v tem podforumu, spra?ujem, da vidim ?e se mi dejansko spla?a ga skosat. Ker ?e mi ve?ina kosov le?i potem nekje, use skupaj nima smisla in bo ostala v enem kosu. ?e pa bi ga kdo res rad imel, bi se dal tudi to zmenit, samo ?e v naprej dajem na znanje, da cena v tem primeru nebi bila par 100?, ker se mi enostavno ne spla?a, raje nekje najamem gara?o in jo parkiram za par let. Dejansko stanje pa je: Slabe strani: - motor pije olje (batni obro?ki) - glavna jermenica ima ohtar - ena od zadnjih kle?? na ro?no ne prime (zajla oziroma sama kle??a) - barva ni lih - streha bi bla za zamenjat (kadar mo?no pada de? spu??a) - hladilnik spu??a (nisem 100%) - tpv lula Dobre: - kompletno peskano in pra?no barvano podvozje (mosta, roke, itd...) - gewinde - na novo za??iten poden z bodyjem - polyuretan - nove bremze (diski + plo??ice) - nova zadnja le?aja - novi kon?niki, zglobi - novi le?aji (glavni, ojni?ni) Mo?no je da sem kej pozabil, ampak po ve?ini bi bilo to to. Zdej ?e je kdo ?e vedno zainteresiran, najraj?i vidim da pride avto pogledat, da sam oceni stanje. LP Jero Citiraj
Baby Viper Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Mo?no je da sem kej pozabil, ampak po ve?ini bi bilo to to. Zdej ?e je kdo ?e vedno zainteresiran, najraj?i vidim da pride avto pogledat, da sam oceni stanje. LPJero Ravno zarad tega se jutri oglasim Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 ?e jo bo? prodajal celo mi sporo?i prosim na PM ceno. Mogo?e pa nakrampam in v nekaj letih kon?am projekt. VSEKAKOR PA NE V DELE!!!!!!!!!!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
g.Wankel Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Nikjer ne najdem podatka, so vezne stene iste pri NA in NB modelih? ?e ja, potem sem jaz kupec le-te, ?e bo ?lo po delih Citiraj
Baby Viper Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Nikjer ne najdem podatka, so vezne stene iste pri NA in NB modelih? ?e ja, potem sem jaz kupec le-te, ?e bo ?lo po delih Ne verjamem, da bi ble..?e zarad razli?nih lu?i. Lahk pa vseen primerjam, mam obe na dosegu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jero Napisano 7. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Vezne nista iste. Ja in avto ostaja pri meni, ker sem lihkar naro?il kose, da porihtamo in se vozimo dalje... Tema se lahko zaradi mene tudi zaklene. LP Jero Citiraj
Baby Viper Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Lepo sli?at, da se vozi dalje, ker bi jo res bilo ?koda Ko se zrihta do konca pa upam da gremo ?e letos na kak?no dal?o turo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Preve? si se trudi, da bi opustil, torej nadaljuje? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Zrajcu je pa pol foruma in ugotovil da ima vreden avto prve ne pozabis nikoli.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Sam res Jero k une ke? p*?ke k preverjajo ?e so ?e hude Hec hec, me veseli odlo?itev, pa podpiram ga?otovo idejo, da gremo na kak trip kdaj Citiraj
Jero Napisano 9. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2013 Zrajcu je pa pol foruma in ugotovil da ima vreden avto prve ne pozabis nikoli.... Ubistvu sem pogruntal kok bi bil dejansko na zgubi ?e bi prodal + hladilnik sem zrihtu, in sem spet dobil mal veselja ane.... Citiraj
pantlar Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 Ubistvu sem pogruntal kok bi bil dejansko na zgubi ?e bi prodal + hladilnik sem zrihtu, in sem spet dobil mal veselja ane.... Me veseli Lp Citiraj
Feri Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 hvala bogu... Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.