LabiGT Napisano 1. avgust, 2005 Prijavi Napisano 1. avgust, 2005 Najdel sem ga na najbolj nemogocem mestu...v jugu turcije na vrhu hriba Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 1. avgust, 2005 Prijavi Napisano 1. avgust, 2005 Opa...Mustang...se strinjam... je legenda... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 Definitivno je legenda... ?e bom kdaj imel vi?ek denarja in ?as za pedenanje si bom enega omislil, ker je ta avto (al pa kak?en drug ameri?ki muscle car) moja ?elja ?e od kar imam izpit. Citiraj
Sishi Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 ?e bom mel pa jaz kdaj vi?ek denarja pa naj se ve RX7 in pa Corvette Stingray by Sishi Design . Slike sledijo... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 a tega, k je bil na Ilirski :ne vem: sicer zgleda bol bogi na prvi pogled ampak tulil je pa oreng Citiraj
Sishi Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 No tako pa glih ne bi ...kej tazga kot ima Cruiser, to bi pa blo ... Sej pravim na prvem mestu je RX7ka pol pa corvetta...najraj obe ... OK pa ?e par slikc Corvette, ki mi je full v?e?...pred to dam pa sam kapo dol ...upam, da se ne bo kdo jezil ... Pi..a je to hudo ...ta oblika je drga? letnik 69 (Stingray)Kar je staro je ZAKON . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO Napisano 2. avgust, 2005 Prijavi Napisano 2. avgust, 2005 kaj je sishi, stara baba je tud zakon,a ne.? Citiraj
Sishi Napisano 3. avgust, 2005 Prijavi Napisano 3. avgust, 2005 Ne, ne, ne, to pa ne . Star pa hud avto zraven pa malda pa huda bejba . Zato se ?ivi . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 7. avgust, 2005 Prijavi Napisano 7. avgust, 2005 Ne, ne, ne, to pa ne . Star pa hud avto zraven pa malda pa huda bejba . Zato se ?ivi . hm....na to bi se pa dalo razpravljat a? hihihihi LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 16. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2005 Se en avto zame Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 16. avgust, 2005 Prijavi Napisano 16. avgust, 2005 Labi nice choice........ To je pa moj bodo?i avto....ta starej?i seveda.... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 16. avgust, 2005 Prijavi Napisano 16. avgust, 2005 ?e se kmalu ne bo kaj zgodilo bo moj naslednji tak?en... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 16. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. avgust, 2005 komar ne vem ce bos lahk homologiral te feltne ker ne pasejo na bolho (pazi to v albanscini zarad meni neznanega razloga se mu rece: kikirez) te feltne se od yugota, tko da na tehnicnem bos mogoce mel tezave Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 komar ne vem ce bos lahk homologiral te feltne ker ne pasejo na bolho (pazi to v albanscini zarad meni neznanega razloga se mu rece: kikirez)te feltne se od yugota, tko da na tehnicnem bos mogoce mel tezave Eh, saj bom kar neregistriranega mel - ne bo ni? $$$ za zavarovanje ostalo ... Tur?ki "vzdevek" pa mi je kar v?e?en! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 Kikirez..... LP daVid Tomi za rojstni dan ti kupim enega kikireza.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 Kikirez..... LP daVid Tomi za rojstni dan ti kupim enega kikireza.... Hvajla Dejvidof!Jaz kar bele?im in pi?em ... tako - zaenkrat dobim od tebe za roj.dan en CD z ??? muziko in enega "Pejeka" - kulskoooo! Kar tako naprej! Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 ...Ciao Tomi.... ...si se le vrnil...ni? dogajalo, ko te ni bilo ...sicer lepi avtki, ampak tale je pa meni Citiraj
komar Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 Pozdraf i vama gospod?ice...MM! En dopust mimo - ?e planiram naslednjega in komaj ?akam! Ej, ?e ni mene id Davida je tukaj ... hmmmm, kaj naj re?em - vse mrtvo!?!?!? :ne vem: Kako, kaj - Panasche ?e kar ?aka za ?ankom???? :mi pijemoo: Bo treba na lep?e vreme po?akat! Pa "pink panther" aftek je lu?tkan - prav za tak?no pravo ma?kico.... Pa sem opazil, da zopet skoraj vsi samo "prebirate" in ni? pi?ete!??? :ne vem: Ej, zaenkrat pa en (na li?ek - se razume...) Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 ...ma Tomi ni blo ?asa :ne vem: .......sedaj imam pa zopet...rit zalimano za ra?. in seminarje pi?em ...ene 45-dni ?tudija potli pa dobust tudi jaz.... ...Panasche.....pride-pride...se bomo zmenil... lp MM Citiraj
komar Napisano 17. avgust, 2005 Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 ...Panasche.....pride-pride...se bomo zmenil... lp MM Ej, komaj ?akam! Sedaj pa pridno na delo in en za vzpodbudo! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.