igorml Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 ?ivjo, Imam Pbox katerega nekateri ?e dolgo uporabljate. A mi zna kdo povedat kaj pomenijo ?tevilke 1,2,3,.... in ?rke. Razli?ne nastavitve, ampak kak?ne???? Lp, Igor Citiraj
Boss Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 Pomenijo jakost delovanja oziroma kolk je mo?an poseg v delovanje injektorjev. ?e bo? nastavil previsoko ti bo pri vi?jh obratih in pmo?nem pospe?evanju "zalilo" ma?ino in naenkrat bo mo? padla saj bo premo?na me?anica glede na koli?ino zraka, ki ga spravi v motor. ?e posebej se to pozna, ?e se ravno takrat izvaja faza DPF regeneracije, ki potrebuje ?e dodatne zrak za izvajanja vbrizga goriva v izpu?nem ciklu in v?ig tega v samem DPF-ju. V ve?ini primerov je najbolj optimalna nastavitev izbira 4 ali 5. Citiraj
Davidcene Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 sorry malo sem zasledil temo in ne vem to?no kaj je ta power box in ?emu slu?i, ker me zanima pa spra?ujem vaju ... Citiraj
jures Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 sorry malo sem zasledil temo in ne vem to?no kaj je ta power box in ?emu slu?i, ker me zanima pa spra?ujem vaju ... + 25KM Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Davidcene Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 bencinarju ali dizlu ... ? kolk dnarja to pride ? je vredno tega denarja ... ? Citiraj
igorml Napisano 10. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2013 bencinarju ali dizlu ... ? kolk dnarja to pride ? je vredno tega denarja ... ? To je za dizle. Ja dela vredu. Pa poraba je manj?a ,?e ga ne ti??i? do konca.lp Citiraj
jures Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 V vednost kam Box, ki sem jih ve?ini naro?il vse pa?e brez problema - CRD2 DigitalTudi na BT-50 Cene za nas, kot nekateri veste so veliko veliko ugodneje. Napisani so deklarirani prirastki, a bi rekel da realno vzamemo 80% tega. Seveda pa pa?e tudi na druge znamke s CR Turbo dizlom, le kabel se menja za cca 40? Pa?e tudi CD140 in CD129 2.2 preverjeno, samo nemcu se ne da apdejtat tabel... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
maniaxxx Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Meni so na AS mazdi dejali, da mi lahko ?ipajo mazdo ( oziroma vgradijo powerbox) in mi ?e velja garancija. Sam sem skepti?en do teh powerboxov. Ima kdo malo ve? izku?enj s tem, gre za M3 1.6d letnik 2012. Cena naj bi bila prek 600e kar se mi tudi zdi drago. Prosim za kak?ne nasvete okoli powerboxa oz ?ipanja ampak pomembno je, da mi garancija ostane. Citiraj
batko Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Powerbox ne skodi nic avtu, jaz sem z njim naredil 50.000 km, brez vsakega problema. Imam pa digitalnega in sem za njega placal 150 evrckov. Kar se tice garancije, pa ni panike, ker ga v eni minuti odklopis, brez vsake posledice. Pri cipanju pa je malo drugace, centrala si zapisuje vsak prepis, tako da se na servisu vidi da je bila prepisana. Gre pa avto boljse ce je cipan kot z boxom, ker se pri cipanju koregira vec parametrov... Citiraj www.gistel.si
jures Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Meni so na AS mazdi dejali, da mi lahko ?ipajo mazdo ( oziroma vgradijo powerbox) in mi ?e velja garancija. Sam sem skepti?en do teh powerboxov. Ima kdo malo ve? izku?enj s tem, gre za M3 1.6d letnik 2012. Cena naj bi bila prek 600e kar se mi tudi zdi drago. Prosim za kak?ne nasvete okoli powerboxa oz ?ipanja ampak pomembno je, da mi garancija ostane. Powerbox odstranis in je avto stock. Ce najdejo drug sw v avtu (cipiranje si gotov)Cipiranje pa je strup za dpf - vprasaj icemana Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
batko Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Powerbox odstranis in je avto stock. Ce najdejo drug sw v avtu (cipiranje si gotov)Cipiranje pa je strup za dpf - vprasaj icemana Za dpfvje strup oboje, ker v obeh primerih dviga? koli?ino nafte in posledi?no s tem dpf trpi.... Citiraj www.gistel.si
jures Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Za dpfvje strup oboje, ker v obeh primerih dviga? koli?ino nafte in posledi?no s tem dpf trpi.... Nas je vec kot 10 dpfjarjec ze a z nastavljivim boxom. Nobenih problemov ravno zaradi prirejenih nastavitev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
maniaxxx Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Ima kdo izku?nje s powerboxom za 1.6 115 konjsko dizelco, pa kje bi bilo to najbolj?e nabavit? Citiraj
AmpeR Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Pa ?e jaz imam eno vpra?anje. Motor od cx5 2.2 150km je ?isto enak kot 175km (razlika je menda samo v elektroniki). Se da s tem power boxom ga ravno tako navit? Hvala! Citiraj
maniaxxx Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Ima kdo izku?nje s powerboxom za 1.6 115 konjsko dizelco, pa kje bi bilo to najbolj?e nabavit? ponovno spra?ujem Citiraj
batko Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 S katerega konca si? Ti lahko mojega posodim za provat, mislim da so konektorji enaki... Citiraj www.gistel.si
batko Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 komu to ? Odgovoril sem maniaxxx-u Citiraj www.gistel.si
maniaxxx Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 S katerega konca si? Ti lahko mojega posodim za provat, mislim da so konektorji enaki... Iz Celja sem, nisva glih blizu Citiraj
Još šta Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 dizlaci Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 dizlaci a je kej narobe? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Davidcene Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 a je kej narobe? second that motion ... je kaj narobe ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 second that motion ... je kaj narobe ? V bistvu ?e ne ko pa bo .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
maniaxxx Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 ko bo bomo pa bencinarja kupil . Kdo ma power box za prodat, vidim da vas kar nekaj foruma?ev fura to ?udo, torej zgleda deluje na mazdah Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.