Deeyan Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Mazda?i, kaj pravte na tole http://www.hho-alternativnaenergija.net/hh...o-2800-cm3.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jernic Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/t...012/12/hho.aspx Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Z M A J Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 @Dej? - testiraj in PORO?AJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2013 @Dej? - testiraj in PORO?AJ! imeti s ?im pla?at Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Na?paraj in kupi, zih se spla?a in kmalu povrne. Citiraj
Deeyan Napisano 10. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2013 http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/t...012/12/hho.aspx video je pa na valjih pri vsevedu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Amaterji. KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 10. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Amaterji. KLIK ja, sam to je v kompletu na hydrogen, je pa tut precej draga zadeva... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
AmpeR Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 ?ivjo! Moje mnenje je, da se ta zadeva ne spla?a. Zakaj? Zato, ker za proizvodnjo vodika je potrebna velika elektri?na energija za elektrolizo vode. V tem primeru vodikova celica vle?e cca. 25A. To je cca. 325W mo?i. Ve?jo porabo ko ima alternator ta manj?a mo? motorja oz. motor potrebuje ve?jo porabo goriva... Bi bilo potrebno narediti to?eno meritev in izra?un. Mogo?e se pri?para kak % goriva. Ve? pa ne. Spla?alo pa bi se, da bi imeli v avtu rezervoar vodika. To pa je drugi problem (varnost,....) To je moje mnenje. Citiraj
jures Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 jaz mam tudi feeling da energije ne more? kar nekje vzeti vedno bo 1+1=2 in ne 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.