Z M A J Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Vsak ima kej pri sebi, ?esar bi se rad odvadu ali pa si le ?eli spremembe. No sam sem se tik pred iztekom 2012 odlo?u, da ne prikurim ve? nobenga "smrdljivca" (rakove pal?ke po doma?e) in tega se zdej dobra 2 tedna dr?im. Itak sem jih pri?igal le prilo?nostno in v dru?bi ali na kaki ?urki, itd., skratka ni mi bilo "muss". Zdele pred prej?njim wikendom sem se pa odlo?u, da (vsaj) 2 tedna ne bom jedel pizze in raznih ?okolad. Sem namre? totalni ljubitelj obojih, tako da je to zame kar zanimiv test vztrajnosti. Verjetno imate tudi sami kak?no svojo zaobljubo, ki si je mogoo?e niti ne upate na glas povedat (oz. javno napisat). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Moja zaobljuba je ista kot lani(ki je btw uspela): Zaobljubljam se da ne bom delal zaobljub. Citiraj
Boss Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Enih 10-15 kilc dol do poletja. Citiraj
Deeyan Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Enih 10-15 kilc dol do poletja. js pa gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2013 js pa gor Zmenta se pa "prevekslajta" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Zmenta se pa "prevekslajta" z veseljem Citiraj
Davidcene Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 nehat kadit pa zrihtat 6pack preden se mi otrok rodi ... (27. marec) Citiraj
Baby Viper Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 Moja zaobljuba je u?ivat ?e bol kot lani Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 prezivet zdrave pameti leto 2013 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.