YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Use tanartabul?, pe nekam me dohiteva?. Pa ne preve? !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Hapi brzdej tu ju hapi brzdej tu ju hapi brzdej dir LabiGT hapi brzdej tu ju Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
wildcat Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Labi! Vseee naj naaaaaaaaj!!!! Pa milijon sre?nih kilometrov! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LabiGT Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 heh hvala mazdasi.... castim :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 kje & kdaj ?asti???? Labi, vse najbolj?e... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 LLLEEEEEJ GA TIPPPAAAAAAA....Labi....vsega tanartabuljsega in tanartalep?iga...veliko veliko ljubavi, ?oldow, stilsko oblikovane plo?evine s hr?ki in pa refo?ka za spremljavo...hehe :mi pijemoo: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
MalaMazda Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 LabiGT...?e veliko lepega.....in sre?nih km... Citiraj
ToniX Napisano 4. avgust, 2005 Prijavi Napisano 4. avgust, 2005 Vse najbolj?e! Pa velik zdravja, sre?e pa u?itkov z mazdo! Citiraj
Bosti Napisano 5. avgust, 2005 Prijavi Napisano 5. avgust, 2005 Malo z zamudo ... Vse najbolj?e tudi od mene!! Pa najve? tistega kar si sam ?eli?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.