Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

pozdravljeni sem na novo registriran ?lan imam pa problem z desno lu?jo med vo?njo mi ugasne ?e pa jo na novo v?gem spet dela in tako isto naprej ?e kdo ve kaj je vzrok te?avi mi pomaj

Napisano

pozdravljeni sem na novo registriran ?lan imam pa problem z desno lu?jo med vo?njo mi ugasne ?e pa jo na novo v?gem spet dela in tako isto naprej ?e kdo ve kaj je vzrok te?avi mi pomaj

Mojster ne ga srt ker bos unicil se drugo zarnico.

Ce te karkol okol xenona zanima me mirne duse kontamtiraj na ZS.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ko ima take simtome,je blizu konec- ?imprej menjat ?arnico.. :prstgor:
Napisano

Ko ima take simtome,je blizu konec- ?imprej menjat ?arnico.. :prstgor:

In to ne samo eno ampak obe. ;)

Napisano

Zarad teh par ? se nesplaca jebat z menjavo L-D, das 2 novi in adijo, prej sem nastudiral kako ugotovis kje je napaka, najveckrat je prejsnji salabajzar zamenjal samo eno in ne obeh.

Drugace mam na zalogi se nekaj zarnic phi...., sem danes enega forumasa ze osrecil z dvema novima.

Napisano

Zamenjaj levo in desno ?arnico med sabo,?e je problem ?e vedno na isti strani je okvara v balastu.

ni problema daj kotakt ?tevilko in se zmeniva glede ?arnic
Napisano

?e ve kdo za poceni ?arnice sporo?i, mora pa bit philips d2s 35w 85122 03v dot 2k621
Napisano

?e ve kdo za poceni ?arnice sporo?i, mora pa bit philips d2s 35w 85122 03v dot 2k621

Glej 3 poste vi?je kjer ti je YavarYe X6V6 napisal da jih ima.

Napisano

Glej 3 poste vi?je kjer ti je YavarYe X6V6 napisal da jih ima.

Ti pa 2 vi?je da jih ho?e :jezicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

eh yavare, to so sami amaterji. moj fotr jih ni menjal dokler nista obe za?eli crkvat :)

jaz tudi ne vidim fore, zakaj menjat obe ni nobene povezave
Napisano

Sam sem na prej?njem avtomobilu s xenonom vozil 8 let, na 3 leta podlage prej?njega lastnika. V tem ?asu sem zamenjal dve ?arnici. Torej v 11 letih in 230.000 prevo?enih km sta pregoreli dve ?arnici, enkrat na eni strani drugi? na drugi. Nista bili zamenjani so?asno. Prvo sem enih 5-6 let nazaj pla?al 100 ? (takrat so bile pa? take cene). Drugo sem dobil na servisu zastonj in bila je celo rabljena. Na?eloma, zaradi varnosti, naj bi bili lu?i neodvisni. In prav gotovo je na mojem avtu tako, druga?e bi crknili v kratkem roku obe lu?i.

Ne vem kako je to na mazdi re?eno, vendar, ?e YavarYe tako trdi, je prou?il zadevo in bo dr?alo. Pa tudi cena sedanjih ?arnic ni tako visoka, kot tiste za moj avto, ki so imele ceno nakita.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Nisem mislil tako... Moj fotr je pa? malo bolj ?paraven. Druga?e prej?ne ?arnice ki jih je imel je ena ?e skoraj roza svetila. No zato je fajn menjat obe hkrati, da obe svetita v isti barvi, ne pa ena roza da zgleda ko geyko mobile.

No naslednje je kupil za ''ugodnih'' 70?, te so po kakem letu za?ele crkovat (najprej ena, kasneje obe). Kva se je blo fajn pelat ?ez neosvetljeno gmajno brez obeh lu?i :)

Zdaj sem mu pa jaz ene made in ?ajna kupu pa svetijo ?e skoraj dve leti.

Aja pa vedno so ble obe menjane ;) ?e kdo rabi prodam ene 2, 3 ki si ?e ''uredu'' pa naj vam sveti roza :jezicek:

panoramska.jpg
Napisano

O je je, ker NIKOLI ne svetita enake barve(zgleda ?e?ko), pa tudi druga crkne par mesecev po menjavi prve.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

O je je, ker NIKOLI ne svetita enake barve(zgleda ?e?ko), pa tudi druga crkne par mesecev po menjavi prve.

zdaj sem zamenjal obe ?arnici,zaenkrat ?pila :jupiii::vesel:
Napisano

Jaz sem menjal samo eno pred letom in pol,drugo pa imam kot rezervo, glavno se mi zdi da se dobro vidi, ?e pa je majhna razlika v barvi in me drugi vidjo kot ?eha, me pa boli k... :jezicek:
Napisano

Jaz sem menjal samo eno pred letom in pol,drugo pa imam kot rezervo, glavno se mi zdi da se dobro vidi, ?e pa je majhna razlika v barvi in me drugi vidjo kot ?eha, me pa boli k... :jezicek:

saj ni problem v barvi ali v sami vidlivosti,je pa res da sem pred dobrim letom menjal eno,zdaj pa je ?la ta ista,nevem slaba kakovost ali pa je povezava med ?arnicama ,?as bo pokazal svoje

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.