YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2004 Prijavi Napisano 1. april, 2004 Z bratom sva se malo "igrala" in predelala originalne diske z njegove VTI. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 1. april, 2004 Prijavi Napisano 1. april, 2004 hehe nori so.... ma kaj to je za okras?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2004 Ne so vuporabi ?e skoraj pol leta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 1. april, 2004 Prijavi Napisano 1. april, 2004 pri ekstremnih obremenitvah ti lahko disk raznese.originalni ?portni diski z zarezami nimajo zarez ven zbru?enih ampak so tako uliti in po posebnih postopkih kaljeni Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2004 Ja itaq, ne prodajat bu? ! Pa brez zamere, vse sva prej zelo dobro pre?tudirala in ?e en koilega nama je pomagal zbrati podtke kako delajo take diske. Tako da sva lahko brez skrbi. Kak?ne so zate ekstremne obremenitve, z 230 km/h na 50 km/h, to zdr?i preverjeno-ve?krat. Vse kar je blo malo je smrdelo in se kadilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 2. april, 2004 Prijavi Napisano 2. april, 2004 Kire firme pa so "bli" diski??? A lahko se kasno drugo obliko naredis, al je ta najbolj optimalna?? Kolko cajta sta to delala? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 3. april, 2004 Prijavi Napisano 3. april, 2004 s ?im pa sta zareze ven rezala? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2004 Diski so bili original hondini, dela pa jih firma NISSIN. Vse sva naredila na CNC rezkalnem stroju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 4. april, 2004 Prijavi Napisano 4. april, 2004 predvidevam da sta za zareze uporabljala zaobljen polkrozni rezkar, drugace se zna zgodit da sta v materialu naredila nepopravljive posledice sicer zgleda dobro... ampak... nekak jaz to nazaj na avto nebi dal... pa da sam a-testiram Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2004 Da se nebo kdo v?gal, diski so bili popolnoma novi in ?e ni? rabljeni. Utori so bili pa narejeni s tako imenovanim "kugla" rezkarjem. Globina le teh pa je polovico dovoljene obrabe diska. ?e ej nov disk debel 23mm dovoljena obraba pa 22mm je na vsaki strani narejen kanal globok 0.45mm, tako da ni niti toliko kot bi bil lahko. Povrh vsega pa ?e ti kanali povedo koliko diska je ?e in kdaj je ?as da se zamenja. Pa brez skrbi vse je bilo preverjeno in pre?tudirano predno sva se lotila dela, ker je ?koda diskov za 50 ksit. Pa ?e to diski so levi in desni, se pravi da diska nista enaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2004 Pa ?e slika, kot dokaz da je to v uporabi. Narejeno ma ?e 10 kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 4. april, 2004 Prijavi Napisano 4. april, 2004 glede tega da smo pri zavorah me zanima ?e kdo ve katere plo??ice majo zelo dober oprijem na diske (firma,...) ? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2004 Prijavi Napisano 4. april, 2004 glede tega da smo pri zavorah me zanima ?e kdo ve katere plo??ice majo zelo dober oprijem na diske (firma,...) ? Kolkr jaz vem naj bi ble ?im bolj mehke in iz grafita,obrabjo se pa ful hitr. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2004 Js mam samo izku?nje z pol??icami TEXTAR, TAROX, NISSIN in EBC. Vs e te sp zelo dobre tudi pri pretiravanju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 5. april, 2004 Prijavi Napisano 5. april, 2004 tnx, kje pa si kupil ebc plo??ice ? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.