Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Zakaj pozor? Komu pa kaj ho?jo tile pasati? ah ti, ko si omejen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lojz Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 ah ti, ko si omejen Hmmm, ne bi reku. Mene tile pasati prav ni? ne omejujejo. Zgleda da tebe nekaj malega omejujejo. Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Hmmm, ne bi reku. Mene tile pasati prav ni? ne omejujejo. Zgleda da tebe nekaj malega omejujejo. ne, ne, ti si omejen z omejitvami Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lojz Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 ne, ne, ti si omejen z omejitvami Ti bo? omejen pa s to?eljnom, ker bo? lepo kazni colal. Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Ti bo? omejen pa s to?eljnom, ker bo? lepo kazni colal. ne pa ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Davidcene Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 a niso glih pol leta nazaj dubl A4 ... 304 konjske ... kaj bojo zdej z temi passati .. pol ljudi jim bo spizdil po AvtoBahnu Citiraj
Lojz Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 ne pa ne Nisem vedu, da si tako bogat kot Jankovi?ev Jur?ek. Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 Nisem vedu, da si tako bogat kot Jankovi?ev Jur?ek. najprej me morjo dohitevat, dobil so pa karjole Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 23. januar, 2013 Prijavi Napisano 23. januar, 2013 naj naredijo red s temi levicarji (avtocestni), ker tole ratuje kot ena bolezen, ki se siri... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Ti bo? omejen pa s to?eljnom, ker bo? lepo kazni colal. Najprej ga morajo dobit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 to bo pomojem bl za une policiske gospodine...k se zravn potujocih pisarn vozjo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 naj naredijo red s temi levicarji (avtocestni), ker tole ratuje kot ena bolezen, ki se siri... Ma to je ?alost ker ga ne bodo in bodo raje divjali ?e sami ter lovili samo prehitre - je ve?i filling in thrill Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Ko pa kopsi divjajo je pa tud g.Lojzu ql, ker oni so pa nadljudje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 Ko pa kopsi divjajo je pa tud g.Lojzu ql, ker oni so pa nadljudje. kaj pa ?e je Lojz polcaj pod krinko? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Davidcene Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 ma dej .... kolega je pelu za tuaregom polcijskim proti morju ... uni lagano brez luck (znaci ni nujna voznja) 200km/h po avtocesti .... in jih tip snema ko pelje za njimi ... ja sej ves 2 kmja in ga ustavo in njemu kazn napisejo Citiraj
Lojz Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Ko pa kopsi divjajo je pa tud g.Lojzu ql, ker oni so pa nadljudje. Kaj moremo, svet je krivi?en. Gasilci tud lahko divjajo, pa re?ilci tud itd....Pa polcaj tud lahko stoji sred kri?i??a, ti pa ne sme?...Pa pes tud lahko jezik ka?e polcaju, ti pa ne sme?..Res krivi?no... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Kaj moremo, svet je krivi?en. Gasilci tud lahko divjajo, pa re?ilci tud itd....Pa polcaj tud lahko stoji sred kri?i??a, ti pa ne sme?...Pa pes tud lahko jezik ka?e polcaju, ti pa ne sme?..Res krivi?no... Kdo pravi da ne smem, ?e zavijam levo v kri?i??u stojim sredi kri?i??a, dokler se ne sprazni(pravilo sre?anja), vmes tud policaju jezik poka?em in mimogrede ?e za stegno ko?utke na sovoznikovem sede?u primem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lojz Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 tud policaju jezik poka?em A ti ni mamica povedala, da se to ne sme delat? Ni kulturno. mimogrede ?e za stegno ko?utke na sovoznikovem sede?u primem. Nisem vedu da si jager in da pol stegno od divja?ine kar na sovoznikovem sede?u vozi?.Biti lovec je zelo zanimiv hobi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 A ti ni mamica povedala, da se to ne sme delat? Ni kulturno.Nisem vedu da si jager in da pol stegno od divja?ine kar na sovoznikovem sede?u vozi?.Biti lovec je zelo zanimiv hobi. Krast in lagat pa je ? Bit pod cvi?kom tud, baje. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lojz Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Krast in lagat pa je ? To je pa greh. Bit pod cvi?kom tud, baje. :ne vem: Kdor pije cvi?ek, zlo ne misli.Rukni kdaj kak?en kozar?ek cvi?ka, ti ne bo ?kodlo. Verjem! Bo? malo tisti gorenjski drek zagostu, gliste pregnal pa ?reva regeneriral. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 To je pa greh.Kdor pije cvi?ek, zlo ne misli.Rukni kdaj kak?en kozar?ek cvi?ka, ti ne bo ?kodlo. Verjem! Bo? malo tisti gorenjski drek zagostu, gliste pregnal pa ?reva regeneriral. Lej ne vem koga vi na gorenjkem poznate samo jaz NIMAM te?av s prebavo, in tud brez cvi?ka, ste me zamenjal za mo?akarja s klobukom ki ga vidite v ogledalu ?. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tomozuki Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 Provida pre?i predvsem na take fjakarske konje, ki gledajo samo predse Sicer pa se baje zadeva stro?kovno skoraj ne pokrije s kaznimi. Mislim, da je trenutno samo en Audi pa en Mondeo patruljiral pa tu pa tam kaka Octavia. Ostalo pa vse na servisih. S temi Passati ne bo kaj druga?e. Citiraj
mazdaman Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Provida pre?i predvsem na take fjakarske konje, ki gledajo samo predse Sicer pa se baje zadeva stro?kovno skoraj ne pokrije s kaznimi. Mislim, da je trenutno samo en Audi pa en Mondeo patruljiral pa tu pa tam kaka Octavia. Ostalo pa vse na servisih. S temi Passati ne bo kaj druga?e. Honda je dolgo ?asa vozila okoli, res pa je daje zadnje ?ase ni? ne vidim. :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Don Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Hmmm, ne bi reku. Mene tile pasati prav ni? ne omejujejo. Zgleda da tebe nekaj malega omejujejo. Baje bodo kaznovali tiste, ki ne vozijo po omejitvah. Tudi prepo?asne! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jures Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Baje bodo kaznovali tiste, ki ne vozijo po omejitvah. Tudi prepo?asne! malo morgen.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.