Slivka Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Sam res. Mi zna kdo razlo?iti zakaj je tako: ?e po cesti vozi velik in te?ak tovornjak s hitrostjo 70 km/h in se za njim nabere kolona, ker je tam omejitev 90 km/h, ga policaj "izlo?i iz prometa" in ga kaznuje za oviranje prometa. ?e po cesti vozi Twingo s hitrostjo 70 km/h in se za njim nabere kolona, ker je tam omejitev 90 km/h, ga policaj ne bo izlo?il iz prometa in ne bo ukrepal. Zakaj? V ?em je razlika? Citiraj
srobert Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Ker je to tako redek primer, da policajev ni zraven. Veliko ve? Twingo vozil kaznujejo zaradi prehitre vo?nje. Znajo biti ?ivahni veliko bolj, kot BT50. Citiraj
Lojz Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Ker je to tako redek primer, da policajev ni zraven. Veliko ve? Twingo vozil kaznujejo zaradi prehitre vo?nje. Znajo biti ?ivahni veliko bolj, kot BT50. Bravo, srobert.Kon?no ?e nekdo tukaj ki vidi, da je neprimerno ve? tistih, ki vozijo prehitro, kot pa tistih, ki vozijo prepo?asi. Bravo!Kdor vozi po omejitvah to lahko hitro ugotovi. Jasno, da divjaki vidijo samo "po?asnete" ki, kao vozijo prepo?asi, saj kar naprej dohitevajo tiste, ki vozijo po?asneje od njih, pa magari le ti, vozijo zgolj po omejitvah in predpisih Citiraj
nisde Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Uf, vidim da so nabavl veliko ?tevilo avtov, in ker jim prvo?m da jih ?imprej popla?ajo, oz. da imajo usaj za servis, grem dans iz principa na autoban, nastvau najbolj pogost tempomat na nax (cegu na papu?ico), in ko bom divjou prbli?n 220 km/h na autocesti, bom za vsak slu?aj nalepu svojo ?tevilko na zadnjo ?ipo, ?e si bo slu?ajno kaka fejst blondinka za?elela vro?ega sexa v mojem avtu na odstavnem pasu, seveda pod pretezo da se mi je pokvaru avto, fajn bi blo da pa ?e pred vstopom na AC na sovoznikovem zicu sedi kaka lepa gazelca, in da ona obdeluje moj kardan v svoji roki/ustih, medtem k jst unmu na podvozju jebem mater v peti prestavi. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Bravo, srobert.Kon?no ?e nekdo tukaj ki vidi, da je neprimerno ve? tistih, ki vozijo prehitro, kot pa tistih, ki vozijo prepo?asi. Bravo!Kdor vozi po omejitvah to lahko hitro ugotovi. Jasno, da divjaki vidijo samo "po?asnete" ki, kao vozijo prepo?asi, saj kar naprej dohitevajo tiste, ki vozijo po?asneje od njih, pa magari le ti, vozijo zgolj po omejitvah in predpisih Pol podpirate vo?njo 20 km/h pod omejitvijo ? Oziraoma to je super ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Pol podpirate vo?njo 20 km/h pod omejitvijo ? Oziraoma to je super ? zakaj pa ni?recimo ce vozis 110 na avtocesti, tisina v avtu, poraba majhna, kaj ces boljsga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 En Passat je danes pihal po Primorski, ?eprav je za na?e kraje bolj obi?ajna Burja. Tole je bilo danes okoli 14:30 med ?empetrom in Kanalom. Se lepo vidijo lu?i notri in tabla z napisom. Ga ne more? zgre?it. Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 ko je pred tabo je ze prepozno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Ni bilo sile. Malo sem moral pazit, da se mi ne zatakne v podvozje... Citiraj
Deeyan Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Uf, vidim da so nabavl veliko ?tevilo avtov, in ker jim prvo?m da jih ?imprej popla?ajo, oz. da imajo usaj za servis, grem dans iz principa na autoban, nastvau najbolj pogost tempomat na nax (cegu na papu?ico), in ko bom divjou prbli?n 220 km/h na autocesti, bom za vsak slu?aj nalepu svojo ?tevilko na zadnjo ?ipo, ?e si bo slu?ajno kaka fejst blondinka za?elela vro?ega sexa v mojem avtu na odstavnem pasu, seveda pod pretezo da se mi je pokvaru avto, fajn bi blo da pa ?e pred vstopom na AC na sovoznikovem zicu sedi kaka lepa gazelca, in da ona obdeluje moj kardan v svoji roki/ustih, medtem k jst unmu na podvozju jebem mater v peti prestavi. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 ko je pred tabo je ze prepozno Ni prepozno - itak mora? najprej njega prehitet ?ele nato ima zakonsko pokritje, da te lahko nadzira, snema in nato kaznuje. ?e si pa? slepec in ne vidi? tega ko gre? mimo pa pa? je pravilno da si kaznovan, ker je bila hitrost toliko prevelika, da nisi ve? uspl biti pozoren tudi na take zadeve. Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Ni prepozno - itak mora? najprej njega prehitet ?ele nato ima zakonsko pokritje, da te lahko nadzira, snema in nato kaznuje. ?e si pa? slepec in ne vidi? tega ko gre? mimo pa pa? je pravilno da si kaznovan, ker je bila hitrost toliko prevelika, da nisi ve? uspl biti pozoren tudi na take zadeve. to bos ponoci videl tega itak, ker jaz gledam kje ma kaksen passat skrite lucke namest na cesto aja mene je ustavila provida, ker nisem dal zmigavca = 40 eur al neki tazga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 to bos ponoci videl tega itak, ker jaz gledam kje ma kaksen passat skrite lucke namest na cesto aja mene je ustavila provida, ker nisem dal zmigavca = 40 eur al neki tazga Pa ne da goni? tudi pono?i - te bo LojZi okregal Pa sej ne buli? v vsak avto, ?e zagleda? novega Passata limuzino si pa pa? malo bolj previden, da ne pade? mimo kot snet kladu. Pa tudi ?e pade? in si ga vmes zagledal ?e ni panike sam va?no je da zmanj?a? hitrost, ker po zakonu mora biti hitrost odmerjena v nekem povpre?ju, ki ima ve?jo toleranco, ?e je kraj?a razdalja merjenja. Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 ali pa vozis po predpisih pa mas mir Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 ponoci se jih rudi fajn vidi, una tabla ki jo imajo zadaj se sceti oziroma odseva. tko da ni take krize. Citiraj www.trziskisladoled.si
srobert Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Pol podpirate vo?njo 20 km/h pod omejitvijo ? Oziraoma to je super ? Ali misli? voznike koles? Vozniki avtomobilov to po?nejo zelo redko. Na prste roke. Taki so ponavadi starej?i in zreli za zdravni?ki pregled. Govorim o vo?nji po predpisih (obvoznica , vo?nja v mestu itd.) Citiraj
Tomozuki Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Tudi pono?i ni panike. Vsi te modri angeli so navadno opremljeni s xenonskimi ?arometi, ki jih ?e vedno dosti avtomobilov nima. Pol kilometra pa verjetno dovolj, da vidi?, da se ti en lima zadaj tudi, ?e menja? vozni pas. Citiraj
Lojz Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Pol podpirate vo?njo 20 km/h pod omejitvijo ? Oziraoma to je super ? Tukaj ne gre za podporo. Dejstvo je, da je vo?nja 20km/h pod omejitvijo, MANJ nevarna kot vo?nja 20km/h NAD omejitvijo.Otro?je lahka in zdrava kme?ka logika. Tud policaji to ?e vedo, zato so pa kupili provide in raje lovijo prehitre kot prepo?asne. Citiraj
Boss Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 ali pa vozis po predpisih pa mas mir hihi, kdo to prav Citiraj
LabiGT Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 hihi, kdo to prav brez heca ampak: med 130 in 150 nisem opazil neke hude razlike ko grem v PR 180-200 je ze druga zgodba Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 brez heca ampak: med 130 in 150 nisem opazil neke hude razlike ko grem v PR 180-200 je ze druga zgodba Brez heca 130 v slo je utopija Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Brez heca 130 v slo je utopija realnost pa 90/100 in levi pas neki za slo voznike: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Tukaj ne gre za podporo. Dejstvo je, da je vo?nja 20km/h pod omejitvijo, MANJ nevarna kot vo?nja 20km/h NAD omejitvijo.Otro?je lahka in zdrava kme?ka logika. Tud policaji to ?e vedo, zato so pa kupili provide in raje lovijo prehitre kot prepo?asne. Ni res, predstavlajate da imate takega drka?a pred sabo 20-30 kilometrov in ga ne morete varno prehitet, da bi se lahko naprej peljali po predpisani omejitvi, potanete kaj ?iv?ni in nervozni, to je potem ?e varno kljub temu da se peljete 20 km/h manj kot je dovoljeno ? Osebno mislim da ne id a so potem kre?i tud zaradi takih "dirka?ev". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 ?koda, da Provida ne posname tudi takih: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.