Strela Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Tako,verjetno mi uspe izpeljati nakup 6ke in siecer gre za tale avtek:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6919133&show=1zakaj benzin?Zato k se mi ne da ve? tuhtati kaj mi bo spet pri dizlu crknilo in koliko me je skozi vsa ta leta to vse stalo pa tudi ?e mi 3 litre ve? ?ere kot dizel!Me pa zanima kako so kaj te 2.0i ma?ine?Verjetno velja to da ?e je lepo vo?en in servisiran ni kaj biti.Sem se tudi pri lastniku pozanimal in ja menim da gre za ok vzdr?evan in vo?en avto.lp. Citiraj
Deeyan Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 2.0 velka redkost cena se mi zdi pa kr huda :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Strela Napisano 1. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2013 2.0 velka redkost cena se mi zdi pa kr huda :ne vem: Huda pomeni kot visoka? Citiraj
Deeyan Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Huda pomeni kot visoka? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
martinn Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 JAz sem nekaj podobnega zamanj ?akal 1 leto. Sem moral potem kar po dizla... Citiraj
Strela Napisano 2. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2013 JAz sem nekaj podobnega zamanj ?akal 1 leto.Sem moral potem kar po dizla... Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra! Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra! js sm tut pomoje prvi? in zadnji? u lajfu diesla kupu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Ah dejte, bej?te no dizl je pa ja zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 js sm tut pomoje prvi? in zadnji? u lajfu diesla kupu kaj pa tebe mu?? Saj ti dela.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 za jurcka mn ti raj jst mojo prodam lepa,ohranjena...ni pa karavan... k za tele pare dobis mps Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 kaj pa tebe mu?? Saj ti dela.... pusti jih, naj u?ivajo - tole je zdele pa? trend, da se pljuva ?ez neki pa sploh ne vejo zakaj. Citiraj
uklopko Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 tiho boss ,fuj fuj diesel fuj Kar se cene ti?e probaj se ?e spogajat je pa po slikah videti ohranjena in verjetno so km-ji reslni glede na to da je bencinar Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 kaj pa tebe mu?? Saj ti dela.... sej dela, sam u?asih se mi ga kr ?koda zdi, ko delam relacijje 2km pa se avto ugasne, pa spet 2km, pa se spet ugasne..., pa? to za dizla?a ni fajn pusti jih, naj u?ivajo - tole je zdele pa? trend, da se pljuva ?ez neki pa sploh ne vejo zakaj. ni res! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 sej dela, sam u?asih se mi ga kr ?koda zdi, ko delam relacijje 2km pa se avto ugasne, pa spet 2km, pa se spet ugasne..., pa? to za dizla?a ni fajn ni res! kaj ni res ... pa? ga uporablja? za tisto ?emur ni namenjen - kratke vo?nje.... ampak to ni avto kriv niti motor v njem. Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 kaj ni res ... pa? ga uporablja? za tisto ?emur ni namenjen - kratke vo?nje.... ampak to ni avto kriv niti motor v njem. jah sej nism n? reku, da je kej z avtom narobe... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Strela Napisano 2. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2013 jah sej nism n? reku, da je kej z avtom narobe... No,ne se kregat. Jaz se precej vozim in sicer 100km dnevno. Sem pa se simpl naveli?al te scene okol dizlov pa nekih te?avic ki se za?no tam pri +200tkm. Rad bi imel prostorn, zanesnljiv, avto ki ga bom zvozil dokler ne bo razpadel avto ali jaz. Tukaj mislim da bi s to 6ko znal uresni?iti ta na?rt. Cena pa bomo ?e videli. Ni mi pa te?ko ali ne smislno dati kak ? ve? za res dober rabljen avto. Tako. lp. Citiraj
schurda Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 jah sej nism n? reku, da je kej z avtom narobe... Imam predlog: zastonj ti ga "spucam." Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Imam predlog: zastonj ti ga "spucam." nimam DPF Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 No,ne se kregat. Jaz se precej vozim in sicer 100km dnevno. Sem pa se simpl naveli?al te scene okol dizlov pa nekih te?avic ki se za?no tam pri +200tkm. Rad bi imel prostorn, zanesnljiv, avto ki ga bom zvozil dokler ne bo razpadel avto ali jaz. Tukaj mislim da bi s to 6ko znal uresni?iti ta na?rt. Cena pa bomo ?e videli. Ni mi pa te?ko ali ne smislno dati kak ? ve? za res dober rabljen avto. Tako. lp. Alora kaj ?tudira? - vzemi ga. nimam DPF Vseeno - od tanka do zadnjega izpu?nega rora. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Strela Napisano 2. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Alora kaj ?tudira? - vzemi ga.Vseeno - od tanka do zadnjega izpu?nega rora. schruda, jah namen je ?e tak. V torek grem pogledati zadevo pa mojega wagna probati prodati isto?asno oz vsaj do konca tega meseca ker mi je lastnik 6ke reko da ?aka na nov voz ki bi naj konec meseca bi v salonu. ?e pa bi bil carless + ? v ?epu bi jo ?e danes slikal in predstavil na forumu.lp. Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 Alora kaj ?tudira? - vzemi ga.Vseeno - od tanka do zadnjega izpu?nega rora. druga? pa n? bat, 1x mese?no kazalc ziher dose?e 200km/h Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 4. februar, 2013 Prijavi Napisano 4. februar, 2013 druga? pa n? bat, 1x mese?no kazalc ziher dose?e 200km/h Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 4. februar, 2013 Prijavi Napisano 4. februar, 2013 druga? pa n? bat, 1x mese?no kazalc ziher dose?e 200km/h Amater Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 4. februar, 2013 Prijavi Napisano 4. februar, 2013 Amater jbg 1.6 turbodiesel ne zmore ve? ko bo pa F na cesti bo pa druga pesem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.