Žirinofski Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 danes ko sem pri?el domov in ko sem ugasnil avto se je izpod havbe sli?alo ro?lanje kot da bi bil zani? le?aj. sedaj me pa zanima ?e kdo ve kaj bi lahko bilo( kaj vse se ?e vrti ko ugasnem motor ) gledal nisem ?e ni?. se pa ta zvok sli?i tudi ko se peljem po?asi recimo kje v koloni. imam pa m6 2003 Citiraj
batko Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 danes ko sem pri?el domov in ko sem ugasnil avto se je izpod havbe sli?alo ro?lanje kot da bi bil zani? le?aj.sedaj me pa zanima ?e kdo ve kaj bi lahko bilo( kaj vse se ?e vrti ko ugasnem motor ) gledal nisem ?e ni?. se pa ta zvok sli?i tudi ko se peljem po?asi recimo kje v koloni. imam pa m6 2003 Ko ugasne? avto se ti sli?i samo ?e webasto... Citiraj www.gistel.si
Žirinofski Napisano 6. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2013 kaj bi pa pri webastu lahko ro?ljalo Citiraj
batko Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 kaj bi pa pri webastu lahko ro?ljalo Mogo?e se sli?i ventilator, kaj bi pa lahko drugo ro?ljalo pri ugasnjenem motorju? Citiraj www.gistel.si
LEPI Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 danes ko sem pri?el domov in ko sem ugasnil avto se je izpod havbe sli?alo ro?lanje kot da bi bil zani? le?aj.sedaj me pa zanima ?e kdo ve kaj bi lahko bilo( kaj vse se ?e vrti ko ugasnem motor ) gledal nisem ?e ni?. se pa ta zvok sli?i tudi ko se peljem po?asi recimo kje v koloni. imam pa m6 2003 Pomojm da zna bit kaka jermenica na alternatorju fuc Citiraj
batko Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 Pomojm da zna bit kaka jermenica na alternatorju fuc Ma jermenica se ne vrti potem ko ugasne? motor Citiraj www.gistel.si
Deeyan Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 pomoje je tut lohk to sam ?e webasto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Žirinofski Napisano 8. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2013 o?itno je bila turbina avto me je zopet pustil na cedilu ko sem odhajal domov iz slu?be ?e ve?ja sere?a pa je da imam na rezervi ?e eno turbino tako da bodo tokrat stro?ki malo manj?i Citiraj
batko Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 o?itno je bila turbina avto me je zopet pustil na cedilu ko sem odhajal domov iz slu?be ?e ve?ja sere?a pa je da imam na rezervi ?e eno turbino tako da bodo tokrat stro?ki malo manj?i ?e ti je res ?la turbina poglej cedilo v karterju, ker turbina me gre kar tako. Verjetno je ostala brez mazanja! Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 Pa oljno cev ki dovaja olje na turbino tudi zamenjaj, ker se rada zama?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Žirinofski Napisano 8. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2013 aha hvala za nasvet Citiraj
Žirinofski Napisano 15. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2013 zadevco uredil zdej pa spet gasss Citiraj
batko Napisano 15. februar, 2013 Prijavi Napisano 15. februar, 2013 zadevco uredil zdej pa spet gasss So ugotovil razlog da ti je ?la turbina, da ne bo ta nova kon?ala enako? Citiraj www.gistel.si
Žirinofski Napisano 18. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2013 ta turbina je bla prej na motorju k je zaribal oziroma mu je zabilo cedilo in pol je tip nov motor kupu turbine pa o?itno ni dal pregledat ( vrjetno je na suh lavfala ) no pol je pa tip avto razbil jest pa kupu njegov motor s turbino vred in ga zamenjal tud s turbino vred in ?e do samega za?etka je turbina imela ne?en "bren?av" zvok tk da je to ?ist moja napaka ker jo nisem ?e prej zamenjal Citiraj
giyamazdas Napisano 25. februar, 2013 Prijavi Napisano 25. februar, 2013 Bom kr tukaj postavo manj?e vpra?anje, ker je ravno tema o ro?ljanju. Pred kratkim smo zamenjali mikro jermen na moji 6-tki, ampak samo jermen brez ?ponarja, rolic. Zaj pa me zanima neko manj?e ro?ljanje, ki se sli?i pri nizkih obratih, najbolj med vo?njo ko je motor segret? Sem bil pri avspuh majstru in sma pregledala celoten izpuh, ker je zvok ful podoben kot bi bil katalizator ?e bogi oz. kje kaj zrahljano, ampak ni ni? od tega bilo. Majster je pol podrobno poslu?al in videl da zvok prihaja nekje iz predela kjer je mikro jermen name??en. A je mo?no da ro?lja ?ponar ali kaka rolca? Je treba te stvari tudi menjat pri menjavi jermena? Citiraj
batko Napisano 25. februar, 2013 Prijavi Napisano 25. februar, 2013 Bom kr tukaj postavo manj?e vpra?anje, ker je ravno tema o ro?ljanju. Pred kratkim smo zamenjali mikro jermen na moji 6-tki, ampak samo jermen brez ?ponarja, rolic. Zaj pa me zanima neko manj?e ro?ljanje, ki se sli?i pri nizkih obratih, najbolj med vo?njo ko je motor segret? Sem bil pri avspuh majstru in sma pregledala celoten izpuh, ker je zvok ful podoben kot bi bil katalizator ?e bogi oz. kje kaj zrahljano, ampak ni ni? od tega bilo. Majster je pol podrobno poslu?al in videl da zvok prihaja nekje iz predela kjer je mikro jermen name??en. A je mo?no da ro?lja ?ponar ali kaka rolca? Je treba te stvari tudi menjat pri menjavi jermena? V dostih primerih ro?lja jermenica od alternatorja, prej kot ?poner pa ?e cenej?a je Citiraj www.gistel.si
giyamazdas Napisano 25. februar, 2013 Prijavi Napisano 25. februar, 2013 V dostih primerih ro?lja jermenica od alternatorja, prej kot ?poner pa ?e cenej?a je To se pa strinjam da bi lahko bilo ja, ker mi je mojster mitja ?e zamenjal le?aje v altenatorju in je blo malo bolj?e, sam za jermenico pa nisma preverjala. Sam je pa to zlo te?ko pogruntat kaj to?no proizvaja nadle?ni zvok, razen ?e za?ne? eno za drugim menjavat. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.