Boškobuha Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Bok, Dejte mi prosim povedat, ali ima motor v 6ki 2,5 125kw (mislim da je L5) hidravli?ne ventile ali se nastavljajo ro?no? Namre? ko je motor ogret se sli?i kot bi dro?nik nekje drugim in tretjim celindrom imel zra?nost, le da se zdi, da prihaja zvok od malo ni?je kot je obi?ajno za dro?nik.. Je komu kaj jasno?? Meni ni.. Se pa to pojavi samo ko je motor ogret. Citiraj
Deeyan Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 dro?nik se obi?ajno najbolj sli?i, ko je avto mrzel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Vse bencinarke od letnika 91 se mi zdi, imajo hidravli?ne. Kdaj si menjal olje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boškobuha Napisano 7. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Ja, dro?niki se sli?jo ko je hladn in tud pol lahko.. Olje ma 3k km in je noter 5-40 magnatec. Citiraj
Sirius Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Nekaj sem pisal o pritisku olja pred par dnevi, v kateri so omenjene tudi te?ave z dro?niki.. Preberi temo, mogo?e najde? odgovor Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.