LaKKer Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Pozdravljeni, imam 626 2.0 1998 pa me zanima, ?e kdo ve ali ima moj avto turbo? Ker na avto.net gledam podobne avte, pa imajo vsi z 2.0 motorjem 116 konjev, moja jih pa ima 136. Pa ko ga recimo malo navijem, pa takoj ugasnem se ?e nekaj vrti pod pokrovom motorja. Pa tudi piska tak kot da bi ga imel. Hvala Citiraj I Love My Mazda!
Z M A J Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Zanesljivo NIMA? turbine, ?e bi jo imel, predvidevam, da bi ob 2L prostornine imel cca. 170 do 200 konji?kov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LaKKer Napisano 9. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2013 Zanesljivo NIMA? turbine, ?e bi jo imel, predvidevam, da bi ob 2L prostornine imel cca. 170 do 200 konji?kov. mo?no, da bi jih bilo ve? ja, ampak kaj pa potem piska? pa zakaj ima 20 konjev ve? kot vse ostale? Pa ne pozabi, da je letnik 1998, pa ni navita ma?ina, glede na to, da ni avto ?portnik Citiraj I Love My Mazda!
LabiGT Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 nimas turbota, un zvok pa je mogoce iz auspufa, ker je vrochttp://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/mazda-626-20/ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 9. februar, 2013 Prijavi Napisano 9. februar, 2013 definitivno nima? turbine, ker je ti avti sploh niso mel. ?e bi jo pa ?e slu?ajno mel bi jo ?e takoj kokr bi havbo odpru opazu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LaKKer Napisano 9. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2013 definitivno nima? turbine, ker je ti avti sploh niso mel. ?e bi jo pa ?e slu?ajno mel bi jo ?e takoj kokr bi havbo odpru opazu ok pol, hvala za odgovore, zaj ?e pa samo en remus gor, pa bo avto popoln Citiraj I Love My Mazda!
djdreamer91 Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Jaz mam starej?i motel te mazde 626 4wd l.1993, istim motorjem, pa ima enak zvok.... Ko sem jo prvi? domov pelal sem ?u piskanje, takoj sn mislo da ma avto turbo, sn se ostavo na prvi avtobusni pogledam motor, ampak ni bilo turbota Sam ?e ne druga ma avto super zvok Citiraj
mazdaman Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 kot so ti ?e rekli ni torbota sta pa bile dve izvebi 2,0 motorja navadna 116 KM in GT 136 KM pribli?no. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.