Lojz Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 ....zato, VSE NAJBOLJ?E ZA VA? GOD!!!!!! ISKRENE ?ESTITKE! Citiraj
Baby Viper Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Vesel dan norcev tudi tebi Lojz :macek: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 ....zato, VSE NAJBOLJ?E ZA VA? GOD!!!!!!ISKRENE ?ESTITKE! dobrodo?el med nami Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Tole pa ne bo dr?al... LojZi, da se nisi zmotil mi praznujemo dan divjakov, ta dan norcev je pa ?isto in samo tvoj - pa u?ivaj ?e naprej. Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2020 Prijavi Napisano 1. april, 2020 ?ESTITKE za dan norcev, kdor ga praznuje! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 1. april, 2020 Prijavi Napisano 1. april, 2020 Danes poskusil svojega ?efa "nafarbat". Na internetu sem poiskal telefonsko ?tevilko ?ivalskega vrta v ljubljani (01 244 21 88), jo napisal na list in ko je ?el proti pisarni, sem se delal, da ravno zaklju?ujem pogovor: "... ... ja, mu bom sporo?il, pa vas bo poklical." Nato se obrnem k njemu: "U, glejte, ravnokar vas je iskal g. volk, pa si nisem zapomnil iz katerega podjetja. Tu je ?tevilka, pa ga pokli?ite nazaj." Ampak je fora propadla, ker je ?ivalski vrt zaprt in se zdaj tam nih?e ne ogla?a... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.