krco22 Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Lep pozdrav ze en cas nisem nic pisu na forumu ker na zalost nimam vec mazde 6 ze cirka 1 leto! Sedaj sem pa si kupu nekaj za vmes dokler ne bo spet kaka mazda . Sedaj imam Hyundai coupe 2,0Fx Top-K in imam ze majnsi problem z brisalci in sicer brisalci obstanejo v pokoncnem polozaju samo v prvi hitrosti tam kjer je zakasnitev brisanja in se ne spustijo dol v vseh drugih hitrostih deluje normalno se komu kaj sanja kaj bi to bilo? Ker sm tukaj vedno dubu kaksen pravi odgovor se ze naprej zahvaljujem Citiraj
jstdoma Napisano 17. februar, 2013 Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Jst sem imel enkrat podoben problem na eni Mazdi. Problem je bil v drsnih kontaktih na motor?ku - ti dolo?ajo kon?ni polo?aj.Blo je zapacano in mal obnucano. Je pa namazano z mastjo, tko da ne ?ist spucat Tle je ena splo?na fotka z neta - Citiraj
krco22 Napisano 17. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2013 Jst sem imel enkrat podoben problem na eni Mazdi. Problem je bil v drsnih kontaktih na motor?ku - ti dolo?ajo kon?ni polo?aj.Blo je zapacano in mal obnucano. Je pa namazano z mastjo, tko da ne ?ist spucat Tle je ena splo?na fotka z neta - To bom pa probal zrihtat sam da ne bo tok mrz namrec nimam garaze hvala. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.