Mazdodont Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 Pred kratkim sem kupil mazdo 3. Avto ima vgrajen avtoradio, ki pa je dejansko samo radio. Torej nim nima re?e niti za kasete, niti za CDje.... Samo radio lahko poslu?am. Zanima me kak?ni so kaj stro?ki menjave tega radia? Rad bi kak?no zadevo ki zna brat mp3je. Ali cdje z mp3ji, ?e bi bilo mogo?e da bere usb klju?e ali kak?ne spominske kartice, in mp3je na njih, pa bi bilo ?e toliko bolj?e. Ve kdo koliko stane kaj takega? Sicer pa sem gledal neke naprave za branje usb klj?ev, ki jih priklopi? na avtoradio. Ampak ne vem ?e ima moj avtoradio zadaj ta priklju?ek, ali imajo to samo tisti ki berejo CDje... ker mislim da je v osnovi tisti priklju?ek mi?ljen za cd changer. Citiraj
Mazdodont Napisano 18. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2013 xcarlink ja, sem ?e malo gledal dension gatewy in xcarlink....ampak ne vem to?no ?e se na mojo verzijo avtoradia da to priklopit? ali to samo na tiste z bralnikom CDjev? in druga stvar, posvoje se mi zdijo te zadeve relativno dragetiste najbolj osnovne zadeve stanejo po 100 eur to se mi zdi kr drago za en ?italec kartic....glede na to da se dobi druga?e cele autoradije od JVCja, Pioneeerja, ki berejo cdje, mp3je, imajo usb vhod... za ?e za 50-60 eur.... se da torej kak tak bralec kartic dobit po kak?ni bolj normalni ceni?aja pa koliko kaj stane monta?a tega? ne vem ?e bi se sam lotil vgrajevanja, ker nebi rad polomil armaturke.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Js bom v kratkem spet naro?al, za cca 70? z monta?o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 jst ti ne priporo?am stavit navadnega avtoradija v mazdo 3 ker tko grdo zgleda da pade? dol, u moji sm meu alpine in ?e tko kvaliteten ku je biu ga nism upu gledat,?ene drugega dubi rabljen cd radio na bolhi al pa avtonetu aja pa ?e uro,temperaturo in klimo zgubi? na ekranu ker gre vse prek avtoradia. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 x car linke al kaj ? Anycar Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Js bom v kratkem spet naro?al, za cca 70? z monta?o. Kaj to XcarLink? Tud za Mazdo 6? Citiraj
batko Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Kaj to XcarLink? Tud za Mazdo 6? Xcarlink priklopi? namesto cd izmenjevalca na original avtoradio in preko njega lahko poslu?a? mp3 preko usb klju?ka ali sd kartice. Deluje pa tudi na mazdi6. Citiraj www.gistel.si
schurda Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 Ja, ?e nima? Bose. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Bossek Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 vem ja kaj je xcarlink zanimalo me je ?e bo "YavarYe X6V6" ponuja za teh 70 EUR to ali kaj drugega in ali tudi za M6 z Bose. Nekako zelo pogre?am usb vhod in ?e nekaj ?asa razmi?ljam, da bi dal to vgradit. Gledal sem tole: http://www.mp3avto.si/shop/xcarlink-usbsd-mazda-novejsi/tuki tudi pi?e, da na ekran?ku izpisuje ime izvajalca in pa naslov, je to kdo preveril? Citiraj
batko Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 Ja, ?e nima? Bose. Xcarlink dela brez problemov na bose-ju... Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 Ja, ?e nima? Bose. Z ali brez Bose sistema vse dela bp, bose je ZA radijem, ta usb mp3 pa je dejansko priklopljen na sam radio na vhod za veksler. Sem 1X montiral v mazdo 5 z MEDIA PLEJERJEM-Diskom kamor lahko radio shrani komade z cd-jev in VSE dela Bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 Z ali brez Bose sistema vse dela bp, bose je ZA radijem, ta usb mp3 pa je dejansko priklopljen na sam radio na vhod za veksler. Sem 1X montiral v mazdo 5 z MEDIA PLEJERJEM-Diskom kamor lahko radio shrani komade z cd-jev in VSE dela Bp. YavarYe X6V6 a lahko da? kak link do tega kar montira?, ker bi res rad imel USB vmesnik....da kon?no neham med potjo domov poslu?at bani?ko pa dam raje kake queene Citiraj
Mazdodont Napisano 20. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2013 ma kdo kak?ne izku?nje z yatour sistemom? Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 ?e bo? dajal navaden avtoradi z MP3 not, mam js konzolo, da lohk tak radio not montira? za prodat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 ma kdo kak?ne izku?nje z yatour sistemom? js jih imam veliko in delajo bp.Pa ?e najmanj?i je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
johan Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Jest sm tle nabavu Xcarlink, pa ?e blootuth slu?alko za prostoro?no telefoniranje. priporo?am. http://www.supersound.si/usb-ipod-vmesniki.html Citiraj
Mazdodont Napisano 21. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2013 js jih imam veliko in delajo bp.Pa ?e najmanj?i je. super hvala sem ravno enega naro?il prek neta aja kaj pa to je res, da na teh sistemiz ua branje mp3jev na gre komada prevrtavat?no saj to res redko po?nem, amapk je to res?pa? recimo da ho?e? dle komada preko?it pa malo previt naprej... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 super hvala sem ravno enega naro?il prek netaaja kaj pa to je res, da na teh sistemiz ua branje mp3jev na gre komada prevrtavat?no saj to res redko po?nem, amapk je to res?pa? recimo da ho?e? dle komada preko?it pa malo previt naprej... Vse dela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.