YavarYe X6V6 Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 se pravi gre? na dunlop nazaj itaq Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lux4 Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 Mene pa nekaj zanima... Imam Mazdo 3, 2008 letnik (prej?nji model), pa jo mam lih pr kleparju in ne morem pogledat homologacije, na pamet pa ne vem... A lahko na to mazdo nataknem tudi 225 45 17? ker bi se mi OK prilegale na plati??a... Al moram iskat nujno 205 50 17? Citiraj
Deeyan Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 Mene pa nekaj zanima... Imam Mazdo 3, 2008 letnik (prej?nji model), pa jo mam lih pr kleparju in ne morem pogledat homologacije, na pamet pa ne vem...A lahko na to mazdo nataknem tudi 225 45 17? ker bi se mi OK prilegale na plati??a... Al moram iskat nujno 205 50 17? katero motorizacijo ma?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 itaq Jaz verjetno nataknem SP M. RT Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
maniaxxx Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 ?e zadnjo sezono se bom kotalil po Michelin Pilot Sport 3, potem pa Michelin nikoli ve?. Kaj je narobe s PS3? Citiraj
Bossek Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 Malo gledam in je GoodYear (eagle f1 asym 2) cca. 20 eur cenej?i na gumo od ContiSportContact 5. Tko da bom sam verjetno nataknil kar GYke Citiraj
Lux4 Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 katero motorizacijo ma?? Imam Mazdo 3, 1,6 109 konjev diesel... Tudi jaz gledam da bi si vzel te GY 225 45 17, ker so 20 evrov cenej?e od Contija, pa ne vem ?e imam zanje homologacijo... A Te GY za 205 50 17 pa ne obstajajo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 Kaj je narobe s PS3? Vedno feeling da so prazne+prete?ak vagn druga?e pa odli?ne za suho in mokro podlago tudi ?e so hladne. Pa obrabe sploh ni :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 4. marec, 2013 Prijavi Napisano 4. marec, 2013 Jaz grem letos kar na navadne Federalke, za mojo penzionersko vo?njo bodo ?ist ok pomoje? Citiraj
J.J. Napisano 4. marec, 2013 Prijavi Napisano 4. marec, 2013 imel pred dvemi leti Dunlop Fastresponse pa bi jih dal ?e 1x gor, ?e bo treba! Zaenkrat pa hvala bogu mam ?e vgradno Potenzo na lagerju Citiraj
Baby Viper Napisano 4. marec, 2013 Prijavi Napisano 4. marec, 2013 Kdor ima ?e kak?no dimenzijo in/ali firmo,model ?e ogledan, naj mal preveri po seznamu ugodnosti ali po?lje meni zs, da se ne prepla?uje gume po nepotrebnem Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
maniaxxx Napisano 4. marec, 2013 Prijavi Napisano 4. marec, 2013 Vedno feeling da so prazne+prete?ak vagn druga?e pa odli?ne za suho in mokro podlago tudi ?e so hladne. Pa obrabe sploh ni :ne vem: To sem tudi jaz ob?util in re?il s tem da sem jih malo bolj napumpal, druga?e se strinjam da za mokro so super, za suho malo manj..zrabil sem jih pa v eni sezoni, tako kot vse ostale do zdaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2013 Prijavi Napisano 6. marec, 2013 To sem tudi jaz ob?util in re?il s tem da sem jih malo bolj napumpal, druga?e se strinjam da za mokro so super, za suho malo manj..zrabil sem jih pa v eni sezoni, tako kot vse ostale do zdaj Ni re?itev, na 3.5 bara je blo komaj zaznati razliko, razen tresenja ?ez vsak kamen?ek.4x4 druga?e kuri gume. Jaz verjetno nataknem SP M. RT Zakaj pa ne SP M. TT ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 6. marec, 2013 Prijavi Napisano 6. marec, 2013 imel sem jih prej za 1.serijo,zdaj imam TT, in po testih bi sprobal RT so pa vse bile med petimi dobro ocenjenimi. Pomoje zna bit RT nekoliko bol? glede na to da je tehnolo?ko mlaj?a-ali pa? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 6. marec, 2013 Prijavi Napisano 6. marec, 2013 Bom kar Toyo R1R kupil, da ne bom preve? kompliciral. Citiraj
jstdoma Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Naro?u GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 225/45 R17 94Y Mislm da sm najdu najcenej? kar je mo?no Citiraj
Baby Viper Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Samo nekaj informativnih podatkov s strani podjetja Avto Kadunc: Za kon?ne cene priporo?am, da se kar njih kontaktira Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
RoKo Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 upsss me neki zaj-bava tehnika.. Citiraj
Alex Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Letos bodo GY za 69,99 kos...Letos bodo GY- 69,99? za kos... A to si napisal ceno za spredaj in za zadaj? Citiraj
martinn Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Katere priporo?ate v dimenziji 205/55 R16 za mazdo 6? -Dunlop SP Blueresponse-Goodyear Efficinetgrip-Bridgestone Turanza-Continental Premium Contact 5-Fulda Morda kaj drugega? Dal bi cca 70, najve? 75 po kosu. Vozim dokaj hitro vendar ne divjam, po ovinkih sploh ne,zato i??em nekaj bolj potovalnega z ne preveliko obrabo (da mi zdr?ijo recimo 35-40kkm)in dobrimi zavornimi lastnostmi v mokrem in suhem... Ne vem katere so znane po veliki obrabi Dunlop/Bridgestone? Citiraj
Strela Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Katere priporo?ate v dimenziji 205/55 R16 za mazdo 6? -Dunlop SP Blueresponse-Goodyear Efficinetgrip-Bridgestone Turanza-Continental Premium Contact 5-Fulda Morda kaj drugega? Dal bi cca 70, najve? 75 po kosu. Vozim dokaj hitro vendar ne divjam, po ovinkih sploh ne,zato i??em nekaj bolj potovalnega z ne preveliko obrabo (da mi zdr?ijo recimo 35-40kkm)in dobrimi zavornimi lastnostmi v mokrem in suhem... Ne vem katere so znane po veliki obrabi Dunlop/Bridgestone? Na VW Touranu sem imel te Goodyear Efficinetgrip v omenjeni dimenziji.Gumo lahko samo pohvalim!lp.http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7050770 Citiraj
LabiGT Napisano 11. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2013 jaz se bom izgleda odlocil za michelin primacy 3 215/50 17 91W, za 173.74 eur pri kaduncu kot clan mazda kluba, pa se nek bon za 60 eur za gorivo dobis... pri avtoguma.com pa stane ista 163.11 eur, moram pa se vprasat, ce dobis ta bon za bencin Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 Labi, ?e bo? pri Kaduncu vzel, se ti isto?asno spla?a ?e opti?no nastavitev podvozja narest (vem da jo dela? precej pogosto), ker ?e se ne motim smo govorili o le 25? za ?lane MK. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.