Alex Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Tole pa ni niti malo cool... a je kak?en razlog, da ta jaj?asti? Kako si jih imel spravljene ?ez zimo? Imam jih na stojalu za gume v kleti. ?e lani so mi to delale in sem mislil, da so samo za centrirat.Pet let stare zimske Dunlop so zakon glede mirnosti v vo?nji proti tem. Citiraj
mazda6ska Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 V soboto zmontiral Goodyear EfficientGrip Performance 195/65/R15 na svojo M6 2.0 CD 2004. Malo sem pogledal teste, hotel sem najbolj?i oprijem v mokrem. BTW, a ima kdo kako original radkapo za ta model odve?? So mi pri vulkanizerju pozabili bolje pritrditi jo in je odpadla ... seveda ne vem, kje, tudi na?el je o?itno nisem ... :-/ Ali pa, ?e ima kdo kak predlog, kateri pokrovi koles ne bi bili preve? ki?asti in cheap na tem avtu? Ali pa katera aluminijasta plati??a? Citiraj
SpEkTr Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 Imam jih na stojalu za gume v kleti. ?e lani so mi to delale in sem mislil, da so samo za centrirat.Pet let stare zimske Dunlop so zakon glede mirnosti v vo?nji proti tem. Hja, baje se dogaja to. Ravnokar tudi na moji zadnji levi gumi. Kupil sem jih lani, bridgestonke turanza t001. Letos trese, pr todivot pravijo da je ena guma fu?. Jutri grem reklamirat pa da vidmo kaj bo. Citiraj
martinn Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 Da niso ki?asta je treba kar original...Dobro zgledajo tudi tele http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7180139 Citiraj
mazda6ska Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Da niso ki?asta je treba kar original...Dobro zgledajo tudi tele http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7180139 Uf, oglas je ?e umaknjen. :-/ Citiraj
brezy Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Zelo sem razo?aran nad Pirelli P7 cinturatto.Sedaj jih imam 3. leto gor. So zelo razpokale in kjub ?e drugemu centriranju mi ?e vedno tresejo kot hudi?.Gumista je ugotovil, da sta dve jaj?asti. Ne priporo?am nakupa. Oj jaz imam isti model ravno tako 3. leto in nimam nobenih te?av z njimi vsaj ne, da bi opazil tresle do sedaj niso... Tako, da je malo ?udno tole... Citiraj
cimbalca Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Jest sem lansko leto montiral Mischelin sport 225/45/18. Ne tresejo, ampak pri visoki hitrosti za?ne vavtu potiho in globoko bobnet. Bile so precentrirane, pa ista stvar. Gume so me stale 220 ? po komadu. Ne vem kaj bi lahko ?e naredil v zvezi z tem bobnenjem. Citiraj
jures Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Jest sem lansko leto montiral Mischelin sport 225/45/18. Ne tresejo, ampak pri visoki hitrosti za?ne vavtu potiho in globoko bobnet. Bile so precentrirane, pa ista stvar. Gume so me stale 220 ? po komadu. Ne vem kaj bi lahko ?e naredil v zvezi z tem bobnenjem. Definiraj visoko hitrost pa nic ne ruka na volanu? Lahko so bile narobe skladiscene Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 ?e gre za neoriginalna plati??a in je luknja ve?ja je lahko problem, da niso pravilno centrirane na os oziroma bi bilo treba uporabit centrirne obro?ke ustrezne debeline. Citiraj
mazda6ska Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Ker sem jih prodal Vseen me zanima, kaj si priporo?al, lahko da? slikco? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Jest sem lansko leto montiral Mischelin sport 225/45/18. Ne tresejo, ampak pri visoki hitrosti za?ne vavtu potiho in globoko bobnet. Bile so precentrirane, pa ista stvar. Gume so me stale 220 ? po komadu. Ne vem kaj bi lahko ?e naredil v zvezi z tem bobnenjem. Js imam pilot sport 3 225/40 18, pa mi nikol ne ropota ali pa bobni v avtu, pa verjetno krepko presegam tvoje "visoke" hitrosti. Je pa verjetno to tud zarad pogona, kolega je imel podobne "te?ave" na volvo V70, re?itev je menjava spredaj zadaj na cca 5k kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 30. april, 2013 Prijavi Napisano 30. april, 2013 Evo danes DPD pripeljal, v ponedljek grejo na stroj (kot zanimivost, datum izdelave je 1713....kar pomen prej?nji teden ) Citiraj
hotk090 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Rabim en nasvet... ima gdo iskusnje z gumami barum? Gre se za dimenzijo 195-65-15 nove dobim 50e po komadu dunlop bluresponse ali goodyear pa po 54e.. Citiraj
jures Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Rabim en nasvet... ima gdo iskusnje z gumami barum? Gre se za dimenzijo 195-65-15 nove dobim 50e po komadu dunlop bluresponse ali goodyear pa po 54e.. za 16? spra?uje? barum ali Dunlop/Goodyear??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2013 haha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
matador Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Evo danes DPD pripeljal, v ponedljek grejo na stroj (kot zanimivost, datum izdelave je 1713....kar pomen prej?nji teden ) letnica izdelave ni zanimivost, prej slabost Citiraj
hotk090 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 za 16? spra?uje? barum ali Dunlop/Goodyear??? Ni mi za 16e ampak vcas tudi ni ime use.. pac nimam iskusenj z gumami.. Citiraj
LabiGT Napisano 13. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2013 dunlop blueresponse je ta hip najbolj "vroca" guma...razturava na testih, tko da brez pomisleka, kr vzami Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hotk090 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 dunlop blueresponse je ta hip najbolj "vroca" guma...razturava na testih, tko da brez pomisleka, kr vzami Jih bom sel kar iskat k furlanu 53.74e je kom to se mi zdi super cena.. Citiraj
LabiGT Napisano 15. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2013 po ca. 5000km prevozenih s pirelli P7 cinturato blue lahko podam mnenje: -super lahka, ze ko sem jih nosil je bla razlika v primerjavi s prejsnjimi bridgestone potenza re050a vec okt ocitna - poraba je res nizja s temi (ker so nek blue eco shit) - niso super tihe, pa tudi ful glasne niso...neki srednjega - boki so kr mehki, feeling na volanu je slabsi kot bridgestone potenza re050a (no shit) - lepo drzijo, po mokrem tudi bomo vidli, koliko zdrzijo, verjetno precej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 po ca. 5000km prevozenih s pirelli P7 cinturato blue lahko podam mnenje: -super lahka, ze ko sem jih nosil je bla razlika v primerjavi s prejsnjimi bridgestone potenza re050a vec okt ocitna- poraba je res nizja s temi (ker so nek blue eco shit)- niso super tihe, pa tudi ful glasne niso...neki srednjega- boki so kr mehki, feeling na volanu je slabsi kot bridgestone potenza re050a (no shit)- lepo drzijo, po mokrem tudi bomo vidli, koliko zdrzijo, verjetno precej a ma? rumene super soft ali oran?ne trde? Aja ti ma? modre za de?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 a ma? rumene super soft ali oran?ne trde? Aja ti ma? modre za de?.... hehe... ?e jih primerjamo z F1 pol mu ne bodo kej dost zdr?ale Citiraj
mazdacon3 Napisano 10. julij, 2013 Prijavi Napisano 10. julij, 2013 Trojko bo treba na novo obut z letnimi. Ima kdo izku?nje s Toyo gumami, model Proxes CF2. Gre za dimenzijo 205/55/16, hitrostni razred H? V homologaciji je sicer naveden hitrostni razred V, bo hudo narobe iz katerega koli vidika, ?e se dajo gor V? Cena: 72 EUR. Vo?nja je umirjena, ve?inoma relacijska. Doslej sem imel Bridgestone Turanza ER300, zelo zadovoljen s porabo in karakteristikami. Hvala vnaprej. Citiraj
LabiGT Napisano 10. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2013 za to ceno dobis boljse gume,.poglej dunlop bluresponse npr Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.