Skoči na vsebino

Rjavenje novih (novejsih) mazd

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dr?i, morda le pozimi ve?krat spiranje soli z vozila in da ne domuje v ogrevani gara?i, ampak potem se hitro postavi vpra?anje ali naj bi ona tebi slu?ila ali ti njej ter kdo je koga kupil. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Iceman a se upas tvoj kakav slikat :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Takoj ko bom najdi cas bom poslikal :) ma sej avto je za vozit. Moj ima ze 10 let.. nekej je dal ze skozi. Ne pricakujem da bo kot nov.. itsk pocasi se ta abto poslavlja od mene. In ga bomo imeli kot 3 avto pri bajti.. skoda mi je prodajat k vreden itak ni nevem kok sam pelje se pa prov lepo... pa vzdrzevan je..

www.trziskisladoled.si

Napisano

Daj... da vidimo a je ?e intaktno al se ?e kaj pojavlja.

Zgleda tokaj intaktno, kar sem se ulegel pod avto in pogledal se mi zdi O.K

20180804152315.jpg

mazda 6 2014

image.jpeg

Napisano

Zgleda tokaj intaktno, kar sem se ulegel pod avto in pogledal se mi zdi O.K

20180804152315.jpg

mazda 6 2014

Kot nova. Mogo?e pa so zrihtali stvar.

Napisano

Ja sm glih rekel da dam gor ?e malo novej?i letnik. Bomo videli kako bo ?ez par let :D

image.jpeg

Napisano

2013, 25.000 km

Od tu izgleda kar OK, ko pa sem menjal kolesa, sem si mislil OMG. Od strani je vse precej rjavo. Novembra nalo?im ?e tisto sliko...

post-5919-0-42280300-1533536416_thumb.jpg

Napisano

Zanimivo jaz sem tudi imel vse 4 plati??a/gume dolej ker sem stavil nove pnevmatike gor in ni blo videt ni? kaj rjavo

image.jpeg

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Stanje pri 26.000 kilometrih. Ko je bila letos ?e zima in sol na cesti, jih je imel avto 20.000. Avto je 04.2013, kupljen letos od prvega lastnika (s 17.900 kilometri), ki se je pozimi definitivno (?eprav malo) vozil, zelo verjetno pa je avto imel v topli gara?i (napaka).

https://photos.google.com/share/AF1QipN44S33ZUrE_9nsfho6sE6QVcOJnWG7CFEiq4z7_k9iii2u1_27d9if3MyPDuBvhg?key=Z0hIVmR3NlQwNzFJOUJJZFJGMlJNM0xxSXowek9R

• 4 tedne kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
Napisano

A cx-7 tudi rjavijo? Z mojo 3jko 2004 je kri?, podvozje in karoserija. V pragu imam tako luknjo da lahko pest not potisnem. Mislim da jo lahko peljem samo ?e na odpad.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Sem bil danes pri vulkanizerju dvigne gor audi q3 2016-2017 pa je mel ?e rijaste roke spodej.?

Tako je pa stanje pri moji mazdi ?e ko je kolo dolej

img20190330110549.jpg

image.jpeg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ima kdo kak podatek in sliko od trojke od 2013 naprej,da vidim kje bi naredil za??ito,kje najprej-najbolj rjavi! Naj se komu ljubi poslikat,prosim!Denfer sem ?e pocinkal,ker se je nekaj kazalo na cevi zadaj in loncu po sredini.

post-10126-0-61127900-1558595626_thumb.jpg

Napisano

Halo Mazda?i trojk,kaj spite al nima noben ve? trojke tretje generacije. Kako je kaj rja!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.