Boss Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 Ene 14 dni nazaj, ko je bilo ?e peklensko vro?e sem imel manj?i popadek in sem se malo zdivjal po prazni cesti iz Logatca proti Podkraju Zanimivo je bilo, da mi je bilo, zaradi neprestanega pospe?evanja iz ovinkov v hrib, ?edalje bolj vro?e. Najprej sem mislil, da je to zaradi adrenalina potem pa le porajtam, da klima ne hladi tako kot bi bilo treba in sicer, ko mo?no pospe?im sploh ne hladi. ?e sem vozil zmerno pa ni bilo problema s hlajenjem. Predvidevam, da pri mo?nem pospe?evanju avtomatika ugasne klimo, da bi ?la vsa razpolo?ljiva mo? na kolesa in se ne bi zgubljala s poganjanjem klime. Potem sem posku?al tole preveriti pa na internetu ne najdem nobene informacije. Zdaj ne vem ali je to lastnost samo avtomatskih klim, ker na Clarusu sem imel ro?no in ?e sem hotel po?teno prehitevat sem klimo za tistih nekaj sekund raje ugasnil, ker razlika v pospe?evanju je bila kar o?itna. Citiraj
LabiGT Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 he boss pocasi bos spoznal vse finte avta: sicer si prav ugotvu da se klima ugasne ko pospesujes....sem tud opazil da pri 180km/h in visje ni klime (ne da bi jo rabil amapk vseen) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 11. avgust, 2005 Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 aja vceri sem te vidu na smartinski cesti (mal pred 19:00) -sem bil s prijateljico,crn bmw pa sem ful mahal, sam si bil neki koncetriran v voznji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 11. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2005 aja vceri sem te vidu na smartinski cesti (mal pred 19:00) -sem bil s prijateljico,crn bmw pa sem ful mahal, sam si bil neki koncetriran v voznji aja, a to si bil ti? Jaz sem pa glih razmi?ljal, kaj mi eden tako maha, a sem mogo?e prepo?as ?tartal s semaforja? ?e bi bil v Mazdi bi te verjetno spoznal na BMW-je pa ne padam preve? , ?eprav so avtomobili Citiraj
KAALman Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 Predvidevam, da pri mo?nem pospe?evanju avtomatika ugasne klimo, da bi ?la vsa razpolo?ljiva mo? na kolesa in se ne bi zgubljala s poganjanjem klime. Potem sem posku?al tole preveriti pa na internetu ne najdem nobene informacije. Zdaj ne vem ali je to lastnost samo avtomatskih klim, ker na Clarusu sem imel ro?no in ?e sem hotel po?teno prehitevat sem klimo za tistih nekaj sekund raje ugasnil, ker razlika v pospe?evanju je bila kar o?itna. pri visokih vrtljajih se klima odklopi, ker bi to lahko slabo vplivalo na delovanje klime, preve? kompresije tudi za sistem klime ni dobro in ker se kompresor klime vrti skupaj z motorjem, ga ob vi?jih vrtljajih sistem raje odklopi... Citiraj LP KAALman
David Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 To velja pri avtomatski in ro?ni klimi??? LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 ja ja pri obeh varijantah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.