Baby Viper Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Enega kolega zanima, kje se v na?i lubi de?elici da najeti motorne sani in malo zapeljati..pa seveda tud kolk bi to kej pri?lo Kakr?nekol informacije pridejo prav, kot tud izku?nje,?e sploh so kak?ne.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Bossek Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 http://www.ski-sea.com/izposoja-motornih-s...oo-in-lynx.html Citiraj
jstdoma Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 http://www.ski-sea.com/izposoja-motornih-s...oo-in-lynx.html Pri teh moj brat in njegovi kolegi vsako leto najamejo vodnega skuteja s 260KM Citiraj
Grega_ Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 + to pije kot ?olna. Mislim da so jih v?asih tudi rentali na Rogli, verjetno tudi ?e kak?nemu smu?i??u, ampak tiste res ?vohne, k nikamor ne grejo...kar je pa itak brezveze. Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Tole so pa konkretne cene + kavcija vidim da je 400?. Po mo?nosti rabi? ?e kak?en papir, da lahko tole sploh vozi?, al ni treba? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Jaz sem jih enkrat testiral neko be?tijo s 160KM. Odvlekel sem jih ravno na Roglo. Po dveh urah mi je crknil - prazen tank 60 l Mor? met res hudo veselje, da da? tok cekinov. Pa tkole je, ?e ho?e? peljat kot se zagre, ti bo spod ?elade kapljalo tok se bo? namu?il. Sunejo pa tko, da komaj gor ostane?. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 http://www.ski-sea.com/izposoja-motornih-s...oo-in-lynx.html tole je pa u na?ih koncih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Jaz sem jih enkrat testiral neko be?tijo s 160KM. Odvlekel sem jih ravno na Roglo. Po dveh urah mi je crknil - prazen tank 60 l Mor? met res hudo veselje, da da? tok cekinov. Pa tkole je, ?e ho?e? peljat kot se zagre, ti bo spod ?elade kapljalo tok se bo? namu?il. Sunejo pa tko, da komaj gor ostane?. Vodni skuter ponavad najame mojih 10 kolegov za cel vikend pol pa cena na enga ni tok velika.Je pa tok mo?na ta zadeva da te po 15min roke bolijo. Za dva dni porabjo pa ?ez 200l bencina - grejo kar s kombijem pa 200l sod bencina not Za te motorne sani je pa verjetno podobno. Citiraj
nutrimedo Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 oh fantje ne pretiravajte. V 9ih sezonah na smu?i??u sem naredil 10 000 km z motornimi sanmi pa mi nobene niso pile toliko kot pravite. Vozil sem pa dvotaktne ki so bile bolj ne?ne, potem sem pa dobil bearcata arctic cat 660 turbo. To pa je ma?inca. No pri 100 km/h mi je smu?i??a zmanjkal-v breg seveda. 4takten suzuki motor z turbino poje ko angel?ki. Z 20 litri sem se kar nekaj ?asa vozil-za ?ez teden je blo.Je pa fajn ?e je sneg poteptan ker po celcu se ne da vozit. Razen po ravnini, tam pa ni zanimivo. Je pa vo?nja v naravnem okolju prepovedana tako da pazite kaj delate. Citiraj
Grega_ Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 No jest sem jih vozil na Uncu, kolegove...sicer ene so bile dirkalne...in zadeva je kar pila...je pa popolnoma drug feeling ko vozi? po celcu kot pa po urejenem smu?i??u...sicer je bilo v tem primeru dogovorjeno z lokalci ker je tudi on lokalc da se lahko gor gonimo...in u?itek neprecenljiv...seveda ne gre pozabiti na motoristi?no ?elado + smu?arska o?ala....ga pa ni feeligna ko so v "celcu" pogreznjene-tam max 5-10cm sve?ga na tisto kar je bilo nekako steptano (seveda ne tako kot na smu?i??u)...gas do daske in bremza....potem pa spustit bremzo....kaaaa pa tooooo deeelaaaaa ...sem ?e videl kako se je folk prevrnil, na ovinku je treba pazit, eni mislijo da je to kot avto in da ko obrne? krmilo da zadeva zavije...nagibati in pod pravim kotom v ovink zapeljat pa vsi pozabijo...pa ?e na polno marsikdo...sedi pa kot truplo na sankah. Smo se tudi na Krvavcu gonil ampak ni blo to to....free ride je 100x bol? ?eprav res da je prepovedano...?al. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.