neva Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 ?ivjo,a mi lahko kdo namigne,kaj bi lahko bilo, nekje pod zadnjim delom avtomobila (mislim da blizu gum) sem na tleh opazila svetlo rumene kapljice, te?ko ocenim, saj avto zapeljem v gara?o in iz njega vse te?e, a opazila sem zaradi te svetlo rumene barve, hvala Neva Citiraj
Davidcene Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 mislim si da zavorn olje sam nism zihr ... Citiraj
Danny Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 mislim si da zavorn olje sam nism zihr ... to bo dr?alo Citiraj
neva Napisano 26. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2013 tud jaz sem pomislila na to, a ?emu zdaj te?e? in kaj je treba nardit? hvala za odgovore, Neva Citiraj
Symon Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 ?e gre za zavorno olje absolutno ?im prej na servis in naj pregledajo. Pa ?im prej kupiti zavorno na kaki bencinski, ?e se ti bo pri?gala lu?ka in bo treba doto?iti. Koliko ?asa ?e spu??a? Ker notri je ni ravno veliko. Citiraj
Deeyan Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 huh vrjetno ti je kaka gumica spustila na zavorni ?eljusti, v najslab?em primeru je kaka lajtunga po?la Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Preden na?ene? paniko, se skloni pod avto, pa malo bolje dolo?i, od kod kaplja. Da ne bo kak?nih blama?... Tudi jaz sem pod svojo BTjko opazil rumene packe v snegu. Ker ima BTjka pogon tudi zadaj, in ker je moja BTjka po vseh mogo?ih brezpotjih, sem pomislil na zavorno olje, pa tudi na hipoidno olje iz zadnjega diferenciala. Ko sem natan?neje dolo?il, kje kaplja, sem odkril zgolj zarjavel nosilec izpu?ne cevi. Ko je na cesti veliko vode, pa tudi soli, se dogaja tudi to. Citiraj
lc4 Napisano 28. februar, 2013 Prijavi Napisano 28. februar, 2013 Preden na?ene? paniko, se skloni pod avto, pa malo bolje dolo?i, od kod kaplja. Da ne bo kak?nih blama?... Tudi jaz sem pod svojo BTjko opazil rumene packe v snegu. Ker ima BTjka pogon tudi zadaj, in ker je moja BTjka po vseh mogo?ih brezpotjih, sem pomislil na zavorno olje, pa tudi na hipoidno olje iz zadnjega diferenciala. Ko sem natan?neje dolo?il, kje kaplja, sem odkril zgolj zarjavel nosilec izpu?ne cevi. Ko je na cesti veliko vode, pa tudi soli, se dogaja tudi to. To?no to, vodne kapljice obarvane od rje. Itak majo vse rjasto podvozje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.