Japanac Napisano 14. avgust, 2005 Prijavi Napisano 14. avgust, 2005 Bok! Imam pitanje in vas molim da mi pomognete. Hoću kupiti Eibach opruge za moju 323 bg sedan, iz Zagreba sam in tu su hudo skupe ili ih uop?e nemaju. Vidio sam na stranici od AS Velenje da ih imajo al mi je Velenje daleko pa je to zadnja opcija. Gdje najbli?e zagrebu u sloveniji mogu na?i eibach za moju mazdu? Hvala puno Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
KAALman Napisano 14. avgust, 2005 Prijavi Napisano 14. avgust, 2005 nekdo ki je pri meji (ali pa najbli?je tebi) doma, ti jih vzame npr. v velenju, pa ti jih pripelje do meje.. na primer pla?a? pa lahko itak preko nakaznice sicer pa ma? do velenja ene 130km, pa se pa? pelje?, zmeni? zraven mogo?e ?e za vgradnjo, pa konc Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 14. avgust, 2005 Prijavi Napisano 14. avgust, 2005 Zastopnik za Eibach v Sloveniji je Amortizer (http://www.amortizer-sp.si/) iz Ljubljane;lahko pokli?e? tudi njih in jih povpra?a? za ceno in ima? potem primerjavo za Skorn?ke. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
torstorm Napisano 14. avgust, 2005 Prijavi Napisano 14. avgust, 2005 pa tu kupi? eibache pa pla?a? po?tnino ,pa ti jih po?ljejo domov. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Japanac Napisano 17. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. avgust, 2005 Zval sam amortizer.si , nemaju ih u skladistu in ih treba cekat 2 mj!!!! a kostaju ko i u Zagrebu, puno previse! Zval sam AS Velenje in ?akam da me sutra nazovu i kazu ce ih imaju i kakva je cijena... planiram ici u sloveniju uskoro na jedan dan pa mi ni problem otici po opruge in na montazu. hvala na pomoci do sad Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.