Strela Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 A se da na M6 skenslat in kako to piskanje ko je sovoznik ne pripet? lp. Citiraj
Još šta Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Prosi? sovoznika, da izstopi ali pa da se pripne in ?ude?no piskanje zgine samo od sebe Druga? pa ma? spodi pod zicom konektor na neki mre?i, ki zaznava a kdo sedi gor ali ne. Mal je treba preverit kako se mre?a v sede?u obna?a in temu primerno prebrikat konektor ali pa mu vmes porinit kak?en upor. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Prosi? sovoznika, da izstopi ali pa da se pripne in ?ude?no piskanje zgine samo od sebe Druga? pa ma? spodi pod zicom konektor na neki mre?i, ki zaznava a kdo sedi gor ali ne. Mal je treba preverit kako se mre?a v sede?u obna?a in temu primerno prebrikat konektor ali pa mu vmes porinit kak?en upor. Kako pa potem zra?na blazina ve, da kdo sedi na sovoznikovem sede?u? ?e najbolj?a re?itev je, da sopotnika poprosi?, da izstopi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bossek Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 pri nas je fotr ?u na smeti??e in dobil samo tist del od pasa ki se zapne tisto utakne? not in je sopotnik skoz "pripet" Citiraj
Alex Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Ne ?tekam, zakaj to vpra?anje? Ali si ne ?elite varno vozit? Ne razumem tudi veliko ?tevilo voznikov, ki jim je brezveze se pripenjat.Pa sej se ne pripenjamo zaradi policajev. Ale se? Citiraj
Grega_ Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Ni vse v tem da bi bilo da se nekdo nebi pripet vozil...na prej?nji trojki je bil tudi pri sopotniku ta senzor...ampak ko sem karkoli dal na sede?, od akte za fax, do kak?ne malce, do vre?ke...je za?elo piskati...pa? za?uti te?o...tako da tudi ?e se sam pelje? ne more? imeti skoraj ni? na sede?u. Se pa da pisk verjetno na servisu izklopit brez te?av...vsaj tko smo enkrat na Citroenu C3 po?timal...s tem da je bilo potrebno podpisat neki papir...kaj pa vem zakaj. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 A se da na M6 skenslat in kako to piskanje ko je sovoznik ne pripet?lp. Zakaj bi se vozil nepripet, to zanima mene ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 9. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Zakaj bi se vozil nepripet, to zanima mene ? Ma ne gre za to da bi se sovoznik vozil ne pripet. ?tos je v tem da me moti k za?ne takoj piskat ko recino startas in sovoznik se ?e ni utegnil privezati ali pa ko prihaja? na cilj ?e so enaka oseba pred?asno(cca 100m) odpne. Sploh ni govora o tem da bi nekoga skoz neprivezanega vozil. lp. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Nared tako kot js, ne spele? dokler se ne prive?e in to je to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Nared tako kot js, ne spele? dokler se ne prive?e in to je to. Ni to isto - ti ma? 200+ konjev mor? bit pripet Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2013 Prijavi Napisano 10. marec, 2013 Ni to isto - ti ma? 200+ konjev mor? bit pripet pr speljevanju ni treba, pol pa ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 ?e ena alternativa: sovoznik dvigne rit, pa je. Sicer pa: pas pripne?, ?etudi vozi? banane, ti bo vsaj malo varovalo, ?e bo? prehitro bremzal, da ne bo marmelade na ?ipi. (bananina marmelada? ) Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
twins Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 mazda 6 letnik 2004 GT oprema, ima senzorje za sopotnika? nisem namre? ziher al jih nima, al je blo izklopljeno, ali pa ne dela senzor ne piska mi ?e je soptnik odpet kak je pol glede airbaga? druga?e pa za voznika dela normalno Citiraj
Aichi Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Te?a senzorjev pri M6 in Mazdah nasploh je katastrofa. ?e kila da ?ivkanje, tako da pomaga, ?e pripne? desni pas kar obi?ajno, pa je. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.