Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prosi? sovoznika, da izstopi ali pa da se pripne in ?ude?no piskanje zgine samo od sebe :blush:

Druga? pa ma? spodi pod zicom konektor na neki mre?i, ki zaznava a kdo sedi gor ali ne. Mal je treba preverit kako se mre?a v sede?u obna?a in temu primerno prebrikat konektor ali pa mu vmes porinit kak?en upor.

33112_1.png

Napisano

Prosi? sovoznika, da izstopi ali pa da se pripne in ?ude?no piskanje zgine samo od sebe :blush:

Druga? pa ma? spodi pod zicom konektor na neki mre?i, ki zaznava a kdo sedi gor ali ne. Mal je treba preverit kako se mre?a v sede?u obna?a in temu primerno prebrikat konektor ali pa mu vmes porinit kak?en upor.

Kako pa potem zra?na blazina ve, da kdo sedi na sovoznikovem sede?u? ?e najbolj?a re?itev je, da sopotnika poprosi?, da izstopi.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

pri nas je fotr ?u na smeti??e in dobil samo tist del od pasa ki se zapne

tisto utakne? not in je sopotnik skoz "pripet"

Napisano

Ne ?tekam, zakaj to vpra?anje? Ali si ne ?elite varno vozit?

Ne razumem tudi veliko ?tevilo voznikov, ki jim je brezveze se pripenjat.Pa sej se ne pripenjamo zaradi policajev.

Ale se? :whatever:

Napisano

Ni vse v tem da bi bilo da se nekdo nebi pripet vozil...na prej?nji trojki je bil tudi pri sopotniku ta senzor...ampak ko sem karkoli dal na sede?, od akte za fax, do kak?ne malce, do vre?ke...je za?elo piskati...pa? za?uti te?o...tako da tudi ?e se sam pelje? ne more? imeti skoraj ni? na sede?u. Se pa da pisk verjetno na servisu izklopit brez te?av...vsaj tko smo enkrat na Citroenu C3 po?timal...s tem da je bilo potrebno podpisat neki papir...kaj pa vem zakaj.

Napisano

A se da na M6 skenslat in kako to piskanje ko je sovoznik ne pripet?

lp.

Zakaj bi se vozil nepripet, to zanima mene ? :vskalo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zakaj bi se vozil nepripet, to zanima mene ? :vskalo:

Ma ne gre za to da bi se sovoznik vozil ne pripet. ?tos je v tem da me moti k za?ne takoj piskat ko recino startas in sovoznik se ?e ni utegnil privezati ali pa ko prihaja? na cilj ?e so enaka oseba pred?asno(cca 100m) odpne. Sploh ni govora o tem da bi nekoga skoz neprivezanega vozil. lp.
Napisano

Nared tako kot js, ne spele? dokler se ne prive?e in to je to. :hudicek:

Napisano

Nared tako kot js, ne spele? dokler se ne prive?e in to je to. :hudicek:

Ni to isto - ti ma? 200+ konjev :P:hudicek: mor? bit pripet

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Ni to isto - ti ma? 200+ konjev :P:hudicek: mor? bit pripet

pr speljevanju ni treba, pol pa ... :hudicek:

Napisano

?e ena alternativa: sovoznik dvigne rit, pa je. :D

Sicer pa: pas pripne?, ?etudi vozi? banane, ti bo vsaj malo varovalo, ?e bo? prehitro bremzal, da ne bo marmelade na ?ipi. :blink: (bananina marmelada? :harhar: )

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

mazda 6 letnik 2004 GT oprema, ima senzorje za sopotnika? nisem namre? ziher al jih nima, al je blo izklopljeno, ali pa ne dela senzor :D ne piska mi ?e je soptnik odpet

kak je pol glede airbaga?

druga?e pa za voznika dela normalno

Napisano

Te?a senzorjev pri M6 in Mazdah nasploh je katastrofa. ?e kila da ?ivkanje, tako da pomaga, ?e pripne? desni pas kar obi?ajno, pa je.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Če koga zanima zakaj,naj pogleda v temo orodje... Naročil videonadzorni sistem. Že od tistega "dogodka" sem imel namen investirati v kaj takega,ker zadnje čase se res čudne pojave sprehajajo mimo bajte... Takrat sem nameraval kupiti komplet Dahua,a bi bilo cca slabih 1700€,kabelski sistem na bnc,veliko vrtanja in napeljave... A ker je bil spet pri hiši pes,je šla stvar malce v pozabo.... In me je tisti članek malce spomnil,kaj je še potrebno urediti. In že pred časom,ker sem naročen na ta kanal (me je "ujel" na video o 3x360° laserju-,super video👍)...in je predstavil nadzorne kamere Eufi (Anker).     In se spet spomnim...pogledam še druge teste in predstavitve...kogar zanima,naj sam izbrska-ne bom vsega tukaj limal....,in ugotovim,da zadeva "ni od muh". Pobrskam po online trgovinah...imajo tudi na Anker.si itd...a ena kamera je 200€....rabim minimalno dve...bolje tri...in če je možno še centralno bazno postajo. Brskam in brskam....in ugotovim,da so cene na naši Anker strani že čist normalne v primerjavi z tujino... In za foro pogledam še na Aliexpress...in glej glej...črni petek-popust,dodatni popust na količino,+dobrih 8€ na nabrane kovančke, in je prišlo 418,18€ za tri kamere in eno bazno postajo😯😃👍    I just found this on AliExpress:  €301.98 | eufy SoloCam S340 Solar Security Camera Wireless Outdoor Camera 360° Surveillance No Blind Spots 2.4 GHz Wi-Fi No Monthly Fee https://a.aliexpress.com/_Ex8SmUH     I just found this on AliExpress:  €226.57 | eufy Security S380 HomeBase 3 Edge Security Center Local Expandable Storage up to 16TB eufy Security Product Compatibility https://a.aliexpress.com/_EIx1b01   Lepo nas "molzejo"...vse original z Eufi store-a...   Me zanima,kako bo izpadlo...mogoče še kaj objavim,kakšni bodo vtisi itd.,če bo koga zanimalo...
    • +1   Tudi moj oče Profesor glasbe diplomiral za pozavno...poučeval 13 instrumentov-pozavno,klarinet,kitaro,basskitaro,konteabass,trobento,tubo,bobne itd...,igral basskitaro v bendu Radgonski kvintet...po veselicah,gostijah itd...igral v Radgonski in Radkesburški plehmuziki tubo... Upokojen invalidsko...3x lahko ugibate za kaj.
    • Ti ti, šaljivec ti 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.