Deeyan Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 parkrat se mi je zgodilo, ko sm vozilo pre?altu v ni?jo prestavo in ?elel koga prehitet se mi je avto vklopu v varen na?in (obrati do 2krpm, ko si se ustavu je avto ugasnu, na armaturi so ostale pri?gane lu?ke za akumolator in DSC), ra?unalnik ni javu nobene napake. Ker sm mel na sumu EGR ventil sm le tega s?istu, od takrat naprej pa se pojavlja lu?ka za napako motorja, na OBD-ju mi zazna napako EGR ventila, avto pa od takrat naprej nima ve? nikakr?nih pospe?kov, razen v?asih ko avto ugasnem in ponovno pri?gem so pospe?ki spet uredu vse dokler avta ponovno ne ugasnem. Zadnji? pa mi je ra?unalnik javu napako celo za DPF filter, ki ga u bistvu naj nebi mel (vsej lu?ke na armaturi ni). :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 tisti egr-ji so elektri?ni,lahko da k si pucu si ga po?kodoval Citiraj
Deeyan Napisano 11. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2013 evo, ko sm EGR izklopu iz ?troma avto lepo dela... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.