krco22 Napisano 10. marec, 2013 Prijavi Napisano 10. marec, 2013 Zanima me vase mnenje glede tega posnetka ce je res kej na temu ali je to samo marketinski nateg? Ker jaz jutri narocam glih ta green panelni filter. Hvala Link: Citiraj
Boss Napisano 10. marec, 2013 Prijavi Napisano 10. marec, 2013 Zakaj pa ne bi brez filtra - zgleda najbolj obetavno Mal v hecu... ampak zares je pomembno tudi to, da filter opravi svojo nalogo... pri tem zelenem sem kr malo v dvomih. Citiraj
Danny Napisano 10. marec, 2013 Prijavi Napisano 10. marec, 2013 jst ne bi na tvojem mestu, zase sm naro?u k&n filter (vgradni), zapravu 100? za prazen ni?. avto gre do dlake enako,le MAF senzor mi je umazalo. raje daj cel intake kit kr bo ve? pomagalo....najbr?... Citiraj
krco22 Napisano 11. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2013 se to je priznan francoski proizvajalec filtrov najvec se jih uporablja v reliju ce ne pa ta filter filtrira do 0,50 microna ! Cene so pa visje od K&N Citiraj
Symon Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 Vsak proizvajalec bo delal razli?ne teste ampak real world rezultati ka?ejo, da se ne spla?a. Citiraj
Još šta Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 Vsak proizvajalec bo delal razli?ne teste ampak real world rezultati ka?ejo, da se ne spla?a. true...true...pa sej...vazn da je obcutek ko se dere,da gres hitrejs se prav ga bl nazigas na obratih...tok da gres hitrejs,ampak zato k ga bl tiscis,k ma sportn zvok Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.