theBill Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 Par dni nazaj mi je na cesti odletel originalni pokrov feltne na mojem Xedosu 6, katere imam na zimskih gumah (letne gume so na ALU feltnah) Najprej sem mislil, da je samo kak ve?ji kamen priletel izpod gume in nisem bil kaj dosti pozoren, potem pa vidim doma da ni pokrova. Naslednji dan sem ga ?el iskat pa ga ni bilo ve?. No ja nima veze. Kje bi se dalo dobit 1 pokrov feltne, tak kot je na sliki spodaj, 14 colski? Na e-bayu ni ni? pametnega, vsaj sam ne najdem. Mogo?e komu v gara?i le?i kak?en pa ga ne rabi ve?, ali pa ga kdo od foruma?ev prodaja? ?e se kdo bolj spozna - kateri modeli so ?e imeli take pokrove, s starim Mazda znakom? Zdej ?e za eno primerno ceno ne bi dobil enakega pokrova, bi ?el v nakup 4 novih. Pa me zanima - a je vseeno kake pokrove kupim, samo da so 14 colski? ?e ne, kateri 14 colski pokrovi so primerni. Kolikor sem gledal cene so kar navite, tudi prek e-baya, kjer je draga po?tnina. I??em nekaj ?im cenej?ega in ?imbolj osnovni izgled, podoben originalnemu pokrovu, brez nekih imitacij alu felten in podobnih ri?astih zadev. Itak ti pred na?im blokom vse kar je lepega spizdijo, od brisalcev do kapc ventil?kov... So mi pa zanimivi pokrovi v ?rni barvi, samo glede na to, kako grdo izgleda ?rna feltna brez pokrova, sem malo v dvomih. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
theBill Napisano 12. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2013 noben? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
svadreb Napisano 23. marec, 2013 Prijavi Napisano 23. marec, 2013 noben? Poglej tukaj:Wheeltrims Jas sem tukaj izbral radkape, naro?il sem jih pa potem pri nas v trgovini GMT. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.