jxl Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 Hey, Me zanima kake so kej va?e izkupnje z tehni?nimi pregledi v LJ ali okolici. Namre? rabil bi spravit enga cliota ?ez tehni?nega, kater je sicer tipi topi, samo lample so malce meglene in se bojim da bi okol tega kej kompliciral. Kak predlog al pa? grem probat svojo sre?o? Citiraj
theBill Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 Hey, Me zanima kake so kej va?e izkupnje z tehni?nimi pregledi v LJ ali okolici. Namre? rabil bi spravit enga cliota ?ez tehni?nega, kater je sicer tipi topi, samo lample so malce meglene in se bojim da bi okol tega kej kompliciral. Kak predlog al pa? grem probat svojo sre?o? Zapelji se najprej do izvoza pri tehni?nem in vpra?aj majstra, ki pregleduje lu?i, ?e bi to ?lo ?ez, najla?ja varianta. Druga varianta pa je, da (za nekaj ? seveda) opravi? tehni?ni, brez da bi avto sploh tja pripeljal... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Symon Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 Si jih poskusil spolirati vsaj od zunaj? ?e to je v?asih ob?utna razlika, ker so ponavadi meglene iz obeh strani. Sicer pa nimam pojma, ?e dolgo nisem bil "na tehni?nem". Se pa spomnim, da v Podgorju ko sem imel en problem so rekli, da naj zrihtam. Citiraj
Z M A J Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 Pelji na AvtoKrko, tam ima? 10% popusta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.