mike007 Napisano 20. avgust, 2005 Prijavi Napisano 20. avgust, 2005 A mi lahko kdo potrdi izjavo, da pri pretrganem zobatem jermenu, bati in ventili ne udatijo skupaj pri vseh V6 motorjih, ki jih ima mazda (1.8, 2.0, 2.5)???? :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 vem samo toliko, kolikor sem nekajkrat kje na internetu prebral, sicer je blo ve? izjav v prid temu, da se ne sre?ajo deli, so pa ble tudi nekatere, ki zanikajo to trditev... sam pa nisem toliko mehanika, ali pa bognedaj celo da bi mel izku?njo, pa bi tako zvedel Citiraj LP KAALman
Guest DANDO Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 ne sre?ajo se.to pa ne pomeni da se bo? z njim vozil dokler ne bo preparel. Citiraj
torstorm Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 kako pa je s tem na 1.5 motorju. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
KAALman Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 kako pa je s tem na 1.5 motorju. mljuh... slabo nastane sesekljana pe?enka Citiraj LP KAALman
David Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 Pa seveda odvisno pri kakih opratih se pretr?e....?e so to zgodi pri vi?jih obratih...ajajaj.....?e ne pa sam ajaj.....tako da v nobene primeru ni fajn.... LP daVid Citiraj Feel free....
torstorm Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 hm , potem se ni za ?pilati s tem.Sem mislil da tu tudi ne vdarijo bati z ventili skup. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Pri V6 mazde in forda ventili NE udarijo skupajPreverjena informacija, sem to videl in do?ivel pri kolegu ki mu je jermen sko?il ?ez zobe, zaradi zlomljenega hidravli?nega napenjalca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Joj to pol tud pr 1.6 BG ni fajn. Kupil - naredil 50kKm. ?e n? menjal. Moram kmal . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mike007 Napisano 22. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 To je prvo kar naredi? ko kupi? avto!! ?e ga seveda misli? ?e kak cajt met?? Citiraj
Sishi Napisano 23. avgust, 2005 Prijavi Napisano 23. avgust, 2005 To je prvo kar naredi? ko kupi? avto!! ?e ga seveda misli? ?e kak cajt met?? No ja, ?e je bil pa mal pred tem menjan :ne vem: ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mike007 Napisano 23. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2005 Ja, pa verjame? prodajalcu, da ga je menjal. Servisno knjigo, pa ti ?e po?templjajo za tak?ne majhne dnarje. Citiraj
torstorm Napisano 23. avgust, 2005 Prijavi Napisano 23. avgust, 2005 ?e je bil ,ali samo pi?e da je bil, ker servisne knji?ice se danes ponarejujejo kot keksi.Poznam enega ko je menjal notri avto staro-za novo pa je pozabil dati servisno knji?ico in ko jo je tja drugi? prinesel je ?e za njegov prej?nji avto bila narejena in to potrjena.Se je samo ?udil. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Sishi Napisano 24. avgust, 2005 Prijavi Napisano 24. avgust, 2005 Se strinjam za tole s temi servisnimi knji?icami ...jaz ?e nikoli nisem imel avta s servisno knji?ico ...bom res moral kmal zamenjat zobatega ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.