Hugo Napisano 19. marec, 2013 Prijavi Napisano 19. marec, 2013 Ok..stvar je taka mam mazdo6 2002 2.0 diesel...vcasih pri priziganju se mi stevci premaknejo do konca in pol nazaj sele Potem se obratomer normalizira...sisal sem da je pri novejsih avtomobilh to normalno,ampak to pri mojem ne nardi vedno,ampak samo vcasih zato pa se sprasujem ce je mogoce kaj narobe...kaj vi pravite na to? Citiraj
Boss Napisano 19. marec, 2013 Prijavi Napisano 19. marec, 2013 Je narobe... akumulator ti vrag jemlje. Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2013 Prijavi Napisano 19. marec, 2013 Ok..stvar je taka mam mazdo6 2002 2.0 diesel...vcasih pri priziganju se mi stevci premaknejo do konca in pol nazaj sele Potem se obratomer normalizira...sisal sem da je pri novejsih avtomobilh to normalno,ampak to pri mojem ne nardi vedno,ampak samo vcasih zato pa se sprasujem ce je mogoce kaj narobe...kaj vi pravite na to? Men je na moji (6-ka 2003) tole samo enkrat naredilo in to v tistem momenu, ko se je akumulator dokon?no in za vse ve?ne ?ase poslovil. Tole je o?itno znak, da je fertig, zato me ?udi da pri tebi kasneje ?e vedno v?iga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.