KAALman Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 jaz ve?krat nadomestim "the sonnor sound of the famous V6" z dobro glasbo... malo bom nesramen, in bom dal en spisek gor... ?e se komu da gledat, je to moj najljub?i izbor aja... fajl, sejv asmp3.html Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 ...ce ne bi bil avtomobilist bi se ukvrjal z glasbo (kot vecina moje druzine). Igram kitaro (v glasbeni soli pa klavir !??) in kaalman moram rec da mas dober spisek (s tem mislim na Metallico, Iron Maiden in podobne ) rock on aja se to: zdanje case intenzivno poslusam (in igram) Steve Vai-ja, ki bo cez en mesec spet v LJ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 Zadnji ?as mi ful pa?e ska punk...recimo Mighty Mighty Bosstones si vrtim ?e kak mesec v avtu...ostalo pa poslu?am ve?ino HC,old school,nekaj malega punka ter seveda dobri stari rock, ob?asno tudi jugo rock. Bendi-Jimmy Eat World,Avail,The Get Up Kids,Bad Religion...itd,itd. Moja zbirka obsega cca. 250 originalnih CDjev, cca. 100 vinilnih LPjev,kak?nih 50 sedemin?erjev ter okoli 3-4000 tiso? mp3jev. @kaalman-ti meni mogo?e kdaj spe?i kak pameten mp3 cede?? lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 KAAlman morem re?t da si me kar presenetu s tem spiskom..... Sam fanjje....usi vidim da radi ?agaste tuki gor..... Kaj pa ka?na harmonika?? ?ala mala...recimo moja selekcija za no?no voznjo...po partyju recimo je kak?en dober house...malo umirjen ala Bob Sinclair, al pa kaka bolj divja stvar...malo SKA, Drum'n Base....recimo Asian Dub Fundation....... To je nekako na kratko.... :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Js pa kr Na slvenskih tleh ostajam in grem na "kak" koncert. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Slu?beno seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 ?e Nastopajo?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Slu?beno si bike security? LP dAvid Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Zdajle ?e nekaj dni vrtim Rogerja Sancheza, pa Underworld, Thievery Corporation ... Druga?e pa vse ?ivo, od moderne MTV glasbe pa do oldies goldies. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Slu?beno si bike security? LP dAvidNoup. Tam so me samo ?klocnli, ker sem moral malo po?ivat(je kdo opzil kaj imam na levi) , potem pa je bila na sporedu atletika . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 jest raj ne bom povedu k me boste pretepl :) :ne vem: Citiraj
David Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 Grega ti sam povej...sama u?esa so nas.... LP daVid Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 hehe....zlo zlo zlo veliko ?asa techno...nekaj okol 170-180 bpm ..zdej sm se pa mal smiril tko da mam sva?ta v avtu...?e vedno pa poslu?am na veliko progressivo, pa house, tud komercialn, v Zr?ah je bil prov dober .druga?e mam pa v avtu od r&b-ja pa do mladih dolencev :) ...vidm pa da ste tukile ve? ali manj rockerji ipd. Citiraj
Sishi Napisano 22. avgust, 2005 Prijavi Napisano 22. avgust, 2005 HEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ ! Lep pozdrav . I'm back . 90% Metallica (?e 15 let ene in iste stare plate - aja zdaj so empetriji) Ostalo pa ?e Apocaliptica, Sepultura, G'N'R, Aerosmith, Judas Priest, ... Ja pa tud kake cro hite pa YU narodnjake... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 23. avgust, 2005 Prijavi Napisano 23. avgust, 2005 hehe....zlo zlo zlo veliko ?asa techno...nekaj okol 170-180 bpm ..zdej sm se pa mal smiril tko da mam sva?ta v avtu...?e vedno pa poslu?am na veliko progressivo, pa house, tud komercialn, v Zr?ah je bil prov dober .druga?e mam pa v avtu od r&b-ja pa do mladih dolencev :) ...vidm pa da ste tukile ve? ali manj rockerji ipd. Evo jest nisem niti malo metalca...... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.