rendy Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 Pozdravljeni. Rabil bi manj?o pomo?. Zadeva je taka, da znam z avtocadom risati v 2D, 3D pa je zame uganka. Namre? za dosedanje potrebe mi je 2D zadostvovalo, sedaj pa probavam izrisati nek bolj zakompliciran objekt mi ta funkcija manjka, saj nemorem dobiti vseh mer katere rabim in tukaj bi mi pa prav pri?la ta ve??ina 3D. Hvala za informacije Lep pozdrav Citiraj
KAALman Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 za 3d je inventor bolj?a izbira... druga?e pa keri tool uporablja? AutoCAD 2010, manj, ve??? najenostavnej?i in najhitreje osvoji? osnove je MDT6, laufa na slab?ih ma?inah, ma? pa vse, parametri?no kotiranje, itd... nekaj tutorialov je na tube-u, druga?e pa online bolj malo... Citiraj LP KAALman
Jero Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 Jz ti za 3d priporo?am solidworks, je izredno enostaven in meni osebno najbol prakti?en, pa sm jih ze kr neki probal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 ?e ku?e ri?e? uporabi ArchiCad, najbolj simpl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Najbolj simple je Sketchup Pa niti ni ve? tok nenatan?en kot v?asih, pa super se da renderirat, jaz ga za interier skoz uporabljam. Za na?rte pa? ni, ?e rabi? vse v enem je pa res tako kot je rekel iVar rekel, Archicad...samo se ga je treba nau?it ane... Autocad pa 3d pa no go. Smo mogli na gradbeni risat hi?o v 3d, kompliciranje da bolj ne bi moglo bit...pol sm se pa ?e na faksu skregu s prfoksom ker je vztrajal da v njemu spet hi?e ri?emo Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 acad je skorda glavna stvar pri projektiranju.. kmal za tem pa archicad.. za 3d skice pa tud js sam najraj sketchup uporablam. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Za enostavno modeliranje je Sketchup res najenostavnej?i, samo ne vem li lahko izvozi? njegov format kam kjer bi bil uporaben. Za predstavitve pa res super, sem narisal celo hi?o in okolico z njim brez nekega predznanja. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Za enostavno modeliranje je Sketchup res najenostavnej?i, samo ne vem li lahko izvozi? njegov format kam kjer bi bil uporaben. Za predstavitve pa res super, sem narisal celo hi?o in okolico z njim brez nekega predznanja. Popolnoma zadovoljivo. kolk pa rabi? za takle izris? ene 2 3 urce zihr al? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
rendy Napisano 28. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Bom malo bolj podrobno opisal problem. Ri?em stre?no konstrukcijo, po doma?e povedano drvarnico in problem nastane ko ho?em izrisat ?op. Zato me zanima kako bi se dalo to re?it oz izrisat.Ho?em pa iz ?isto preprostega razloga, ko bom delal to drvarnico da imam na?rte pred seboj in naredim vse kot je treba. Do sedaj sem vezal bolj po doma?e (pokojni mojster bi rekel pu tastarem), sedaj pa bi enkrat za spremembo rad to izrisal in izdelal do potankosti. Prilagam slike Citiraj
mazdaman Napisano 29. marec, 2013 Prijavi Napisano 29. marec, 2013 Popolnoma zadovoljivo. kolk pa rabi? za takle izris? ene 2 3 urce zihr al? za?el sem z risanjem zunanjega stopni??a, ki je bilo po eni uri kon?ano, potem sem videl da je kar simpel za delat in sem kar nadaljeval, pa sem po enem dnevu naredil hi?o, potem pa ?e par dni po kako urco dve ?e okolico, nadstre?ico. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.